PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
07.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Layo & Bushwacka (uk), Loutka, Blond & Raidem
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 300 czk, poté 350 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Layo&Bushwacka v Roxy: biografie a páteční CD Nonstop na Rádiu 1
Nabitý listopad v Roxy: Layo&Bushwacka!, Skye, High Contrast, Midi Lidi, Tinariwen
Listopadový program v pražském Roxy nabízí rozmanité hudební menu. Klub zahajuje i nový koncept všedních večerů Fresh Shot – kvalitní pití, poslechová hudba v podání předních českých djs a dvakrát za večer happy hours.
 
Hned z kraje měsíce dorazí do Roxy legendy elektronické hudby – v Čechách tolik populární Layo a Bushwacka! odehrají na párty Human Traffix čtyřhodinový set, podpoří je legenda tuzemské klubové scény dj Loutka. O den později, v neděli 8. listopadu, se klubem rozezní sametový hlas bývalé frontwomanky skupiny Morcheeba, britské Skye. Zpěvačka v Roxy vysoupí v rámci turné The Keeping Secrets Tour.

Na vlnách melodií se v Roxy můžete svézt na listopadové Bushi. Pravidelnou drumandbassovou noc navštíví 20. bez nadsázky nejžádanější producent lámaných beatů, hvězda stáje Hospital High Contrast. Tvorba třicetiletého Velšana se pravidelně umísťuje na předních příčkách oficiální britské hitparády, podepsal se pod remixy projektů jako Future Sound Of London, The Streets, Kanye West, Coldplay nebo Utah Saints.

Na výročí sametové revoluce v Roxy pokřtí druhou desku Hastramans, Tatrmans & Bubáks Midi Lidi. Brněnskou elektronickou formaci, která mimo jiné slaví úspěchy se soundtrackem k filmu Protektor, doprovodí polský hudební objev Kamp!

Listopadový výběr uzavírají jedenácté narozeniny nejstarší klubovky v Čechách – Climaxu dje Chrise Sadlera. Jako hosté vystoupí oblíbené britské duo Hoxton Whores. Skvělí djové, kteří remixovali projekty jako Deep Dish, Moloko, Red Hot Chilly Peppers či Leftfield.

Kompletní program Roxy najdete na www.roxy.cz, na prosinec pro vás mimo jiné chystáme exfrontmana slavných Everything But The Girl Ben Watta (4.12.) a drumandbassové Brookes Brother (11.12.).
 
Roxy si v sobotu ve čtyřhodinovém setu podají Layo&Bushwacka!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Human Traffix od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016