PARTYINFO

 

PANAMA CLUB START PARTY WITH JEFF MILLIGAN

Datum konání:
27.10.2009 - úterý
Místo konání:
Hradec Králové - Panama Club
DJs:
Seeegeng, Sonja, Kaisersoze, Jeff Milligan, Subsist, Ala, Mulli
Live:
Radioactive Tunes
Popis:
start 19:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
19:00 Seegeng
20:30 Sonja
21:30 Radioactive Tunes live
22:30 Kaisersoze
00:00 Jeff Milligan
02:00 Subsist
03:30 Ala
05:00 Mulli
06:00 end
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Jeff Milligan v Panama Clubu - last info
Nový klub Panama v Hradci Králové pokřtí Jeff Milligan!
Netrpělivě očekávané informace o úvodní párty nového královéhradeckého prostoru Panama Club jsou konečně zde! V úterý 27. Října 2009, tedy den před státním svátkem, se ve Festivalparku poprvé otevřou brány zrekonstruovaného a plně vybaveného hangáru, který budiž od této chvíle zván jménem Panama Club!
 
První akce v PANAMA CLUBu bude zároveň oslavou čtvrtých narozenin východočeského projektu KLIKA. Zakladatelé tohoto uskupení Subsist a Ala, pozvali jednoho z největších světových minimalových umělců – famózního krotitele čtyř gramofonů – Kanaďana JEFFA MILLIGANA, jehož úžasné vystoupení je samo o sobě dostatečným důvodem k návštěvě této neobyčejné párty. Pořadatelé ale nelenili a dali si velmi záležet i na zbytku slavnostního line-upu. Tvořit jej bude legenda české techno scény a velký hudební znalec – DJ KAISERSOZE. Chybět samozřejmě nebudou ani známé tváře a zakladatelé celého projektu DJs SUBSIST a ALA. Své místo si určitě zaslouží i velmi nadějný a prozatím nepříliš známý live act současného českého minimalu RADIOACTIVE TUNES.



Ozdobou v podobě něžného pohlaví, která však umí parket pěkně rozparádit, bude DJane SONJA. Svou premiéru na Klice si odbude další průkopník v končinách neoraných alias DJ SEEGENG. O ranní smyslnou tečku v podobě velmi důkladně poskládaných deep-houseových tónů se postará DJ MULLI. V těchto dnech finišujeme úpravy prostoru, abyste se v klubu cítili co nejlépe. Klubový hangár bude samozřejmě uzavřen, vchod do něho bude zadními dveřmi. Počasí nám v těchto dnech dává na srozuměnou, že zima na sebe nenechá dlouho čekat, a proto bude hangár vytápěn několika instalovanými přímotopy a tepelnými fukary. Pro Vaše pohodlí jsme klub vybavili několika pohodlnými sedačkami a křesly abyste měli dostatek místa k odpočinku.

Těšit se můžete na opravdu skvělý zvuk, bohatý světelný park instalovaný po celém prostoru klubu, tři velkoplošné videoprojekce a laser show. O dekorace klubu se postaral profesionální dekoratér a aranžér a vězte, že budete opravdu mile překvapeni.

Bar bude bohatě zásoben alko i nealko nápoji, cigaretami a chybět nebude ani fast-food občerstvení. Přímo uvnitř klubu budete mít také možnost nechat se zdarma nalíčit nebo upravit účes od profesionálních stylistek a kadeřnic z hradeckého salonu Mimikry, který najdete na Gočárově třídě. Předprodej vstupenek je realizován prostřednictvím sítě Ticketportal, kde za vstupenku zaplatíte 150,- korun včetně poplatků. Pro nákup vstupenky přes internet klikni zde. Prodejní místa sítě Ticketportal je v každém městě po celé ČR. Seznam prodejních míst najdete na www.ticketportal.cz. Cena vstupenky na místě bude 200,- Kč.



Více informací o PANAMA CLUBU, o párty a o účinkujících najdete na webu: www.panamaclub.cz

Přijďte s námi oslavit začátek nové klubové éry v Hradci Králové! Těšíme se na Vás ;-)
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Panama Club start party with Jeff Milligan od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016