PARTYINFO

 

PANAMA CLUB START PARTY WITH JEFF MILLIGAN

Datum konání:
27.10.2009 - úterý
Místo konání:
Hradec Králové - Panama Club
DJs:
Seeegeng, Sonja, Kaisersoze, Jeff Milligan, Subsist, Ala, Mulli
Live:
Radioactive Tunes
Popis:
start 19:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
19:00 Seegeng
20:30 Sonja
21:30 Radioactive Tunes live
22:30 Kaisersoze
00:00 Jeff Milligan
02:00 Subsist
03:30 Ala
05:00 Mulli
06:00 end
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Jeff Milligan v Panama Clubu - last info
Tak je to konečně tady! Po dlouhých týdnech příprav a čekání se dnes v královehradeckém FestivalParku, 27.10.2009, uskuteční první párty v novém Panama Clubu s Jeffem Milliganem. Přinášíme vám několik užitečných informací a pokynů, které byste měli znát.
 
Klub Panama
Klub najdete v královéhradeckém FestivalParku v prvním hangáru, který bude viditelně označen. Klubový hangár pojme bez problémů několik stovek lidí. Je kompletně zařízen instalovaným posezením a pohovkami, uvnitř najdete bohatě zásobený bar s velice přívětivou obsluhou a velmi přátelskými cenami. Těšit se můžete na vysoce kvalitní zvukový aparát, bohatý světelný park, laser, LED panely a videoprojekci. Klub bude dostatečně vytopen, samozřejmostí bude šatna a parkoviště pro návštěvníky. Brány klubu se otevřou v 19:00, končíme v 6:00 ráno.

Navigace
FestivalPark najdete v Hradci Králové v areálu bývalého vojenského letiště. Pokud cestujete na párty vlakem nebo autobusem, doporučujeme využít buď MHD linka číslo 15, který má stanoviště před hlavním vlakovým nádražím v Hradci Králové a vystoupit na zastávce Letiště. Odtud bude cesta do Festivalparku značena navigačními cedulemi. Můžete také využít služeb smluvního přepravce TaxiMercedes čtyř nebo sedmi místnými luxusními vozy, které vás dopraví přímo do PANAMA CLUBU za 200,- Kč z nádraží. Cena platí za jednu cestu, nikoliv za osobu. Vůz objednáte zavoláním na telefonní číslo 602 411 920. Této služby můžete využít z kteréhokoliv místa v Hradci Králové. Vozy budou označeny cedulemi „Smluvní přepravce PANAMA CLUB“ a nemají označení Taxi. Nástupní místo pro cestující z hlavního nádraží bude po levé straně před halou hlavního vlakového nádraží. Cestujete-li do FestivalParku vlastním autem, podívejte se na mapu zde. Vjezd bude značen navigačními cedulemi.

Vstupenky
Na místě bude k dispozici dostatečné množství vstupenek za cenu 200,- Kč. Z klubu budete moci kdykoliv odejít a opět se vrátit.
 
Nový klub Panama v Hradci Králové pokřtí Jeff Milligan!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Panama Club start party with Jeff Milligan od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016