PARTYINFO

 

3RD CONFUSION

Datum konání:
31.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Martin Gredner, Bon Finix, Lazy & Doctor
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk, vip 250 czk
Line-up:
22:00 - 00:30 Bon Finix
00:30 - 02:30 Martin Gredner
02:30 - 05:00 Lazy & Doctor
05:00 - ??:?? guest DJ
 
 
Confusion 3 - závěrečné informace ke klubové noci Lazyho a Doctora
Prdelní Confusion 3 s Martinem Grednerem se blíží!
Pro ty, co se již nemohou dočkat další klubové noci djs Lazyho & Doctora, která nese název Confusion, přichází třetí štace. Hostem a hlavní hvězdou večera bude ostravský rodák Martin Gredner. Dále vás rozveselí svými, k tanci lákajícími, melodiemi pokrevní bratr Lazyho Bon Finix, kterého jistě každý už dobře zná. S duem Lazy&Doctor se opět můžete vyřádit na výborně vybranou elektronickou muziku a v příjemném prostředí klubu Prdel to roztočit na plné obrátky. Více o Lazy&Doctor – nadcházející party, sety ke stažení a fotos naleznete na jejich webu.
 


Martin Gredner


Martin Gredner se narodil v roce 1976 v Ostravě a kolem svých 20 let se začal zajímat o elektronickou hudbu. Jeho první parties hostila Ostrava a Martin je vyplňoval hraním vocal a tribal houseu. V roce 2000 získal rezidenci ve Fabricu a pomalu si začal brousit svůj hudební apetit do oblasti progressive houseu. Jak sám říká, progressive je směsicí dynamického soundu, emocionálních momentů, nezbytných vokálů, temných vln a zvuků.

Martin už poctil svou přítomností české kluby jako Roxy, Duplex nebo Karlovy Lázně a zahrál si také na našem Creamfields, Colours Of Ostrava nebo Hradhouseu. V roce 2004 si ho Michael Burian přizval na svou party Visage, kde se před ním už ukázala taková jména jako např. Oliver Klein, Chris Cowie nebo DJ San.

Martinovými oblíbenými producenty jsou Junkie XL, Markus Schulz, Dousk, Greg Benz, Sasha, Derek Howell a další. V roce 2004 ho podpora jeho fanoušků vynesla až na 4. místo v anketě Dance Music Awards. A na čem si Martin vlastně nejvíce zakládá? Hlavně je to kvalita jeho setů a také komunikace s lidmi při party. A právě tyto věci z něj udělali jednoho z nejznámějších progressive DJů v České Republice.



Bon Finix

To, že Bon Finix je flexibilní a schopný přizpůsobit své sety podle velikosti prostoru a reakci publika, mu přináší hraní na mnoho odlišných akcích. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí, na parties na lodi veprostřed moři, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvežd jako například Marco V, Nick Warren, nebo Tom Novy, a také s nejlepšími českými DJs. Kdo ho ještě nezná, má svou šanci i na Confusion, kde hostuje. Podrobně o Bon Finixovi a jeho pohybech se dočtete na jeho stránkách.



Lazy&Doctor

Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let. Pro jejich velké nadšení se přenesli přes léta studií a tvrdé práce až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Setkali se na začátku roku 2009 a začali se věnovat svému společnému vystupování. Taneční scénu oba znali dlouhé roky, proto dali svoje kontakty dohromady. Po boku Bona Finixe vystoupili na jeho Warm up djs v klubu Prdel na akci s názvem Selectro. To bylo jejich první společné vystoupení, do té doby vystupovali každý sám. Touto událostí, která jim doslova vzala dech, nabrala jejich djská kariéra nového rozměru. Letos v dubnu nahráli svoje první společné demo, které naleznete na www.lazyanddoctor.com. V současné době pořádají akce s názvem Confusion a to v klubu Prdel, kde mají i rezidenturu.

Jejich motto je:Hrát pro lidi, djing pro nás bude vždy jen zábava, ne povolání…

Na CONFUSION 3 se opět můžete těšit na speciální VIP sekci s pohodlnými křesílky. Hlavním sponzorem akce je již tradičně značka STORM.

Vstupné bude po celou noc pouze 100,- Kč

Nyní již máte veškeré informace, které potřebujete k tomu, aby vám bylo jasné, že tady chybět opravdu nemůžete.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016