PARTYINFO

 

LUXURY

Datum konání:
09.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Elite, MeryEN, Fcuk
Popis:
start 22:00
 
 
DJka Elite má novou noc Luxury!
Luxury je zbrusu nová rezidentní noc DJane Elite. Tato charismatická DJka dosáhla v překvapivě krátké době celosvětových úspěchů od Malajsie až po Kolumbii, od supportu DJe Tiesta po vystoupení na Loveparade. I přes mnoho zahraničních závazků, nezapomíná na domácí publikum a tak ve spolupráci s klubem Prdel vám pravidelně nabídne párty v její režii. Luxury je luxusní, energická párty hudba v podání Elite a jejích hostů. První vydáni Luxury se uskuteční již tenhle pátek 9.října v Prdeli.
 


Elite je nepochybně naše nejlepší housová DJka. Svou kariéru nakopla v Ostravě, v uznávaném klubu Fabric. Její talent a hudební rozmanitost si okamžitě udělala dojem na clubbery, ale i promotéry a velice rychle byla bookována na prestižní akce např. do legendárního klubu Roxy, na festival Creamfields či Hradhouse. Elitiny záznamy obsahují oficiální mix CD, titulní stránku časopisu X-Mag, mnoho vystoupení v různých rádiích, warm-up set před Tiestem ve vyprodané arény a vystoupení na Loveparade (2007 a 2008). Díky jejím energickým setům vyhrává u fanoušků z celého světa – zahrála si téměř všude, od České republiky, přes Maďarsko, Itálii, Finsko, Maroko, Francii, Kypr, Velkou Británii, Německo, Kolumbii, Turecko, Libanon, Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Malaysii a takhle bychom mohli pokračovat dál a dál. Kombinace funky pumpující klubové muziky a jejího líbivého, extroverního image ji uvedly do popředí zájmů. Je nám potěšením mít možnost vám ji představovat pravidelně v našem klubu.

Elite si k sobě pozvala dvě hosty, další talentovanou house DJku MeryEn a stálici pražských house klubů DJe Fcuka. MeryEn se stylově pohybuje na platformě house a jejich odnoží. Nebojí se experimentovat a tak v jejím setu zazní i lahůdkové singly s lámaným beatem nebo zajímavým soundem jiných hudebních stylů. Fcuk je rezident DJ předních pražských klubu Mecca a Duplex a figuruje v klubovkách jako Vogue anebo Meccamix. Slyšet jste ho mohli i na letošním festivalu Máchač.

Club Prdel má otevřeno denně od 17:00. Jako každý pracovní den, tak i v patek mate možnost využít „After Work Happy Hours”, kdy mezi 17:00-20:00 jsou všechny drinky zlevněny o 25%. V 20:00 se otvírá dolní část klubu a ve 22:00 nastoupí první vystupující DJ. Jestli před anebo během párty budete mít hlad, nemusíte hledat jinde, abyste našli kvalitní jídlo. Od 1.října zprovozňujeme naši restauraci, která bude pro vás vařit denně od otvíračky až do ranních hodin. Pojďte se přesvědčit, že jde o trochu jiný klub, a to nejen zvláštním jménem.

Více informací:
www.clubprdel.cz
www.djelite.cz

RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016