PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
03.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - HousePort - afterparty club
DJs:
Carl Lope, Hozzy Eagle
Popis:
start 03:00
 
 
Nově otevřený afterklub HousePort zve na sobotní afterparty po Robbie Riverovi!
Chystáte se v pátek na jednu znej událostí tohoto víkendu do pražské Holešovické tržnice? Právě ve zdejším renomovaném klubu SaSaZu již tento pátek 2.10. vystoupí legenda taneční scény DJ a producent Robbie Rivera. Pro ty kterým nebude tento hudební nášup stačit, začíná již od 3:00 hodin afterparty jen několik kroků od tohoto klubu. Nemusíte tedy nikam jezdit a všelijak se plahočit, stačí pouze ujít cca 50m a jste v přátelském a příjemném prostředí afterklubu HousePort, kde vás obslouží naše příjemné barmanky.Afterklub se nachází přímo naproti zahrádce a VIP vstupu klubu SaSaZu.
 
Zavítat však můžete i v případě ať jste kdekoliv ve vašem večerním oblíbeném klubu. HousePort afterparty club otevírá každý víkend již od 3:00 hodin. Tentokráte se můžete těšit na sestavu rezidentních DJs v podání oblíbeného Carla Lopeho, energického DJe Hozzyho, nebo vytříbeným výběrem svých tracků známého DJe Eagla.



Nelze také nezmínit speciální akci na baru v podání Absolutky za 39,- Kč a free vstupu pro všechny. Těšíme se na Vás již tuto sobotu 3.10. na pravidelné afterparty.

HousePort crew
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016