PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
03.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
ReOrder, Pete Walk, Revis, Michael Calda
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 - 23:30 Michael Calda
23:30 - 01:00 Revis
01:00 - 03:00 ReOrder
03:00 - 04:30 Pete Walk
04:30 - 06:00 Revis a Pete Walk back2back
 
 
Slovenský DJ a producent ReOrder tento pátek v klubu Prdel!
 
 
Prestižní pražská klubovka Impress, kterou si mohou domácí clubbeři spojit především s progressivem a trancem v čele s takovými hosty jako jsou například nizozemský San, Milan Lieskovsky, Eddie Sender nebo Michal Poliak, o sobě dává po dlouhé pauze opět vědět.

Rezidenti této oblíbené pražské party, která byla v minulosti vždy nabitá skvělou atmosférou a kvalitním lineupem, Revis a Pete Walk, se rozhodli tento event přemístit do vhodnějších a stylovějších prostor pražského klubu Prdel, který vhodně koresponduje s konceptem této party.

První díl nové série Impressu proběhne již tuto sobotu 3.10.. Headlinerem premiérového dílu nové éry Impressů je slovenský dj a producent ReOrder. Tato osobnost, jejíž um oceňují respektovaní světoví umělci jako je například Paul van Dyk, Armin van Burren, Markus Schulz, Ferry Corsten, Tom Colontino, Pedro del Mar i Aly & Fyla, se věnuje vlastní produkci od svých 14 let. V roce 2006 vydal svůj první track na značce Total-Digital Records a od té doby jsou jeho počiny stále častěji vídány na předních příčkách serverů taneční hudby jako je například audiojelly.com. Za svou kariéru vystoupil po boku umělců jako je Filterheadz, Stoneface& Terminal a domácí trancové a progressive špičky.

Dalším hostem říjnového Impressu je Michael Calda, který se na této party v minulosti již představil a celý večer patřičně otevře a připraví půdu pro další vystupující. Nabitý lineup doplní dvojice rezidentů Pete Walk a Revis, kteří společně s dalšími členy tvoří producentský projekt Proud M a jejichž sety nabité energií v dnešní době neodmyslitelně patří ke skvělé a neopakovatelné atmosféře této party.

Více informací naleznete na www.clubprdel.cz a facebooku.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016