PARTYINFO

 

CRYSTAL

Datum konání:
09.10.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
LayDee Jane, Martin Gredner, Heaton, Ringo, Jochen Miller
Popis:
start 22:00
 
 
Jochen Miller tento pátek v klubu Fabric
Jochen van der Stein se narodil v Holandsku ve městě Mill. Svoji kariéru odstartoval pod jménem DJ Jochen a v roce 2003 si změnil jeho umělecké jméno na Jochen Miller. Už jako mladý DJ a producent dokázal najít vlastní zvuk, který se dá popsat jako Tech-Trance, který je energický, melodický a s kvalitní pumping basovou linkou. Charismatický Jochen Miller je naplněný vášní pro hudbu a je připraven svoji kariéru dotáhnout k vrcholu. Aktuální set stahujte zde.
 


Jak to všechno začalo
O taneční hudbu se začal zajímat v jeho ranných letech dospívání. Už v 16ti letech měl obrovské štěstí, když se stal rezidentem diskotéky, kterou vlastnil jeho otec. Zde mu otec dal šanci ukázat jeho mixovací schopnosti a Jochen si poprvé okusil atmosféru klubu. V 18ti letech se stal i rezidentem klubu Zino´s v Tilburgu. V roce 1999 splnil úspěšně zkoušku v mixování „Dutch Mixing Championchips“, kterou pořádal festival Dance Valley. Později vystupoval pravidelně na after parties v klubu Lexion ve městě Westzaan. Od roku 2001 odstartoval jeho neslavnou rezidenturu v nejznámějším holandském klubu Matrixx ve městě Nijmegen. V premiérové anketě Dutch Dance Awards v roce 2003 byl vyhlášen jako překvapení roku. Tuto anketu pořádal časopis ID & T. V následujících dvou letech se umístil na 13tém místě a lépe než on se umístili pouze 4 mezinárodní trance DJs. V této chvíli si Jochen začal upevňovat pozici v popředí taneční hudby po celém světě.

Jochen Miller jako producent
Jako producent byl inspirovaný všemi pumping klubovými tracky, které hrál pravidelně každý týden. Jochen Miller se rozhodl, že začne produkovat vlastní taneční hudbu v roce 2001. Každý týden trávil ve vlastním domácím studiu čtyři dny a pilně pracoval na jeho produkci. První vinyl pod názvem Vanity vyšel na labelu ID & T a měl dobrý úspěch po celém světě, stejně jako jeho druhý kousek India, který se i umístil v různých hitparádách na výborných příčkách. V březnu 2005 se Jochen Miller dokázal umístit v Top 10 holandské taneční hitparádě se dvěma vydanými tracky Miller a Fijneman- San Andrea (Black Hole records) a jeho remix pro Silent Electra – For This Moment (United records). Několik dalších remixů pro jeho vlastní projekty jako jsou Eastcoast a Silent Electra se začal zvyšovat i zájem u jiných producentů. To byl také důvod proč ho požádali o remix Cor Fijneman (Monologue), Ton T.B (Static Bulet) a Hemstock vs Jennings (Mirage). Jochen nadále pokračoval ve spolupráci s Cor Fijnemanem a vydali společně dva další fantastické tracky Mono Dura a Genuine Draft, které vyšli na labelu Black Hole recordings. Později společně s Boy Lamoen vydali několik věcí jako jsou Lambler (E-Cutz), Modena a Morrisson (Deticated).

Jochenova nekontrolovatelná energie ho vedla společně s Boy Lamoenem udělat Trance hudbu pro Edward Gal, který je mistr světa v koňské drezůře. V této chvíli jsou všichni v očekávání co provede jeho poslední track Chromatic, který udělal speciálně pro největší holandský open air Emporium, kde bude použit jako hymna.

Jochen Miller jako DJ
Během doby co si budoval cestu ve světě hlavně jako producent, také Jochen přirozeně rostl i jako DJ. Nevynechal spoustu hraní po celém Holandsku a pravidelně vystupuje na všech prestižních akcích ve Španělsku, Řecku, Finsku, Polsku, Německu, Skotsku, Anglii a Rusku. Vystoupil na akcích a v klubech jako jsou The Space (Miami) během Winter Music Conference 2004, dále Mysteryland, Impulz, Fast Forward Dance Parade Main Stage, Decibel Outdoor, Innercity, Dance Valley, Trance Energy, Frequence, Defqon, Emporium. Pravidelně hraje i na letních akcích v Nijmegenu, několikrát i čtyři dny v řadě pro 6.000 party people.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016