PARTYINFO

 

GUI BORATTO

Datum konání:
27.10.2009 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Navid Tahernia, Schwa
Live:
Gui Boratto (bra)
Popis:
start 22:00, vstup 250/300 czk
Line-up:
22:00 - 24:00 Schwa,
24:00 - 01:30 Navid Tahernia
01:30 - 03:30 Gui Boratto
03:30 - 05:30 Schwa
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Brazilec Gui Boatto ovládne den před státním svátkem Roxy
Na úterý 27.10. jsme pro vás připravili opravdovou hudební lahůdku! V Praze vůbec poprvé živě vystoupí rodák z brazilského Sao Paula Gui Boratto – jedna z nejzářivějších hvězd současného tech houseu, minimalu a neotranceu. Gui představí svoji aktuální desku Take My Breath Away, s níž sklízí úspěchy po celém světě.
 
K České republice a Praze má Boratto vůbec blízko: jedna ze skladeb na debutové desce Chromophobia se jmenuje Malá strana. Když totiž vystudovaný architekt navštívil Prahu poprvé jako turista, byl ze čtvrti pod Petřínem tak unešený, že po ní pojemnoval skladbu. Nejen díky Malé straně si zvukově rozmanitá Chromophobia získala vřelé přijetí: označení deska měsíce v časopise Mixmag hovoří za vše.

Gui se zároveň několikrát představil v roli zručného remixéra, jeho rukama prošly skladby jmen jako Pet Shop Boys, Moby nebo Adam Freeland. Kromě domácí značky Kompakt vyšla Borattovi hudba u velkých labelů jako EMI, Virgin, Irma, BMG, Kompakt, K2, Plastic City.

Živé úterní vystoupení v Roxy tak slibuje pestrý průřez tím nejzajímavějším, co současná elektronika může nabídnout. Jako support si s sebou hlavní hvězda přiveze kolegu ze značky Kompakt Navida Taherniu, zahraje i domestikovaný Australan dj Schwa, majitel labelu Beef Records. O vaše oči budou pečovat vjs J.T.R. a Deja.

www.guiboratto.com.br
www.myspace.com/guiboratto
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Gui Boratto live od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016