PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
02.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
The Timewriter, Loutka, Alex Douche, Pat Heart
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
Line-up:
22.00 - 24.00 Alex Douche
00.00 - 01.30 Pat Heart
01.30 - 02.30 The Timewriter
03.30 - 05.30 Loutka
 
 
The Timewriter tento pátek v Roxy
The Timewriter - Německá house music se sklony k euforii, to není jen Ian Pooley nebo Terry Lee Brown Junior, mezi velké mistry žánru patří i veterán labelu Plastic City - Jean F. Cochois aka The Timewriter. Na kontě má několik alb a spoustu skvělých kompilací.
 
Bijí-li vaše srdéčka pro inteligentní house music a máte to navíc rádi pořádně "deep" (žádné xxx asociace!), už jste se určitě setkali s djsko-producentskou postavičkou jménem Jean F. Cochois. Jelikož by lidé mohli mít problém s výslovností jeho jména, pořídil si přijatelnější alter ego The Timewriter (jedno z mnoha, avšak rozhodně nejznámější). S jeho pomocí pak dlouhá léta bojuje proti kvalitativnímu úpadku house music a své fanoušky masíruje nejenom vynikajícími kompilacemi (např. série Deep Train), ale také skvělými autorskými alby (Letters From The Jester, Jigsaw Pieces, Diary Of A Lonely Sailor, Paintbox). Jeho zemí zaslíbenou se stal především německý houseový label Plastic City, v jehož katalogu má přímo výsostné postavení. Není divu, že se jeho zvukově jedinečné tucky staly opravdu luxusním vývozním artiklem německé taneční hudby a právem se dočkaly i vzdání holdu v podobě remixové kompilace Resensed Part One (Plastic City).

Timewriter patří mezi absolutní špičku svého žánru, a to nejenom v rámci Německa (je rovněž výkonným remixérem, seznam jeho remixérských aktivit naleznete na jeho webu v sekci "producing"(bohužel nyní "under construction" pozn. red.), proto i mnohdy na kompilace přizvaní producenti/remixéři tvoří docela slušný all-star team.

(s použitím materiálu Techno.cz)


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016