PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
22.10.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Elektrabel, Roman Rai (solstice/vodkaredbull/roxy)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Tak dlouho na sebe nechala čekat, aby nám s takovou krutostí opět zalezla za nehtíky... Ta hnusná zima je tu a vypadá to, že s její intenzitou přeskočíme i jedno roční období. :( Ale jeden recept, jak přežít její půlroční kralování, by tu přeci jen byl... Přijďte se s námi ve čtvrtek zahřát na palubu House boatu U Bukanýra a rýmičku a kašlík klidně nechte doma! Vašimi průvodci na pravidelné noci Unplugged pod patronátem serveru Techno.cz budou tentokrát Elektrabel, Roman Rai a rezident Face, zahrají jinak a za promrzlá ouška si zapište, že šetřit vás rozhodně nebudou. Nakonec i to tričko propotíte!
 


DJ Face ty začátky miluje a tak si i tentokrát a už krátce po osmé zahraje ping-pong s tou místní dubovou podlahou... Dubový nádech, dlouhatánské ozvěny, těžkotonážní rytmika, ale i temnota tolik ladící s dalším podzimním večerem v Praze s muzikou od producentů evropských, amerických i afrických, to vše se tu bude točit dokolečka dokola! Zatímco tohle bude muzika zbrusu nová a v mnoha případech ještě horká, to Elektrabel se bude krátce po desáté na téhle známé bárce ohlížet. Ne, žádný muž přes palubu! I ve světě uznávaný producent před časem oprášil svou sbírku dvanáctipalců a jistě uznáte, že by byla škoda, aby si své asfaltové klenoty nechával jenom pro sebe – tohle bude retrospektivní techno set z rukou nejpovolanějších a do té dubové podlahy teď bude bušit hned několik kladiv zároveň. Naopak na pilu po půlnoci přitlačí také Roman Rai. Spolumajitel značky Solstice tu loni na stejném místě poctivě minimaloval, teď si minimálně na dvě hodinky zadramendbejsuje a byl by sám proti sobě, když by nezalistoval také padesátkou nosičů v katalogu sublabelu Vodkaredbull Records!

I tentokrát se na jedné dubové palubě sejdou pisálci a foťáci webu s denní aktualizací, který vás informuje o všem, co se ve světě elektronické muziky šustlo, co právě šustí a co teprve šustne. Poraďte jim, jakou párty by si určitě neměli nechat ujít, na co je bezpodmínečně nutné se zaměřit a naopak o čem už třeba nikdy nepsat. Kritika je potřeba a věřte nebo ne - my ji slyšíme rádi...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. listopadu 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) + Theo Tag (GR), Airto (Roxy) a Kaplick (breakbeat.cz).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016