PARTYINFO

 

BEEFPHUNK

Datum konání:
30.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Mark Dynamix (aus), Murat Kilic, Schwa, Lucas Hulan, Subgate
Line-up:
22:00 – 01:00 Schwa vs Lucas Hulan in special live set
01:00 – 02:30 Murat Kilic
02:30 – 04:00 Mark Dynamix
04:00 – 06:00 Subgate
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Beefphunk night v čele s australskou star z Ministry of Sound Markem Dynamixem již dnes v pražské Radosti FX! Headlineři páteční Beefphunk night v Radosti Fx - Mark Dynamix a Murat Kilic budou hosty středečního pořadu Fresh Fruit na radiu DJ!
Murat Kilic: "Přivezu moje nejnovější Mix CD, které budu rozdávat těm nejrozjetějším tanečníkům"
Poslední říjnový pátek bude pražský klub Radost Fx hostit premiérovou party stejnojmenné agentury Beefphunk, na které vystoupí australská dvojice Mark Dynamix z MOS a Murat Kilic. Ve spojení s tímto zbrusu novým eventem jsme vyzpovídali jednoho z headlinerů – Murata Kilice, který nám popovídá o tom, co se bude dít na říjnové Amsterdam Electronic Music Conference a co tento umělec chystá do budoucna.
 
Ahoj Murate, poslední rok jsi hodně cestoval, toto je dokonce tvoje druhá evropská tour. Můžeš nám říci, kde to zatím bylo podle tvého názoru nejlepší nebo odkud sis přivezl nejsilnější zážitek?

Tento rok jsem hrál v Brazílii, Agrentině, USA, Kanadě, Francii, Španělsku, Velké Británii a v Koreji. Nejraději ale vzpomínám na šestihodinový set Butche na párty SPICE v Sydney. Úlet byl také set Ricardo Villalobose, kterým ukončil celý Sonar festival. Z mých nejlepších vystoupení sezóny musím zmínit klub Egg v Londýně. To bylo moc. (smích)



Jak bys hudebně zhodnotil Austrálii?

Musím říci, že Austrálie má velice dobré pochopení pro kvalitní elektronickou muziku. Máme mnoho promotérů, djs a producentů, kteří se inspirují v Evropě a dělají tak skvělé parties a hudbu. Máme také pár kvalitních světových labelů jako BEEF records a Future Classic. Celkově je tu poslední dobou velice dobrá a kreativní atmosféra.

V Praze jsi již dvakrát vystoupil. Jaké máš na Prahu vzpomínky?

Mám tu mnoho blízkých kamarádů a tak si vždycky užijeme spoustu srandy. No a Praha jako taková je nádherné město. Mám jí fakt rád.

Co od tebe můžeme očekávat na BEEFPHUNK Night?

Hlavně pořádnou a kvalitní muziku… Budu hrát hodně nevydaných věcí, které jsem licencoval na Stil Vor Talent a BEEF records. Také přivezu moje nejnovější Mix CD, které budu rozdávat těm nejrozjetějším tanečníkům ;)

A co plánuješ do budoucna? Nějaké zajímavé releasy?

Jasně! Jak jsem říkal, tak vydávám EPčko na Stil Vor Talent a remix na BEEF. Takže tyhle dvě desky budu co nejlépe propagovat.

Jsi především známý jako organizátor SPICE afterparties v Sydney. Proč je kolem SPICE takový rozruch?

SPICE je prostě skvělá party, která si na nic nehraje. Každý víkend máme narvaný klub lidí, kteří si přijdou zatancovat na to nejlepší z hudebních stylů house, minimal a techno. A to vše bez reklamy. Inzerujeme pouze na Facebooku. Už je tomu tak 5 let. Z častých hostů můžu uvézt například: Johnny D | Butch | Radio Slave | Ewan Pearson | Stephan Bodzin | Martinez | Jona | Aril Brikha | Luca Bacchetti | Phonique | Lutzenkirchen | Claude Von Stroke | Adam Beyer. To myslím mluví za vše… Doufám, že už chápete, proč jsme tak busy. (smích)

Před návštěvou České Republiky budeš na Amsterdam Electronic Music Conference. Co od této konference očekáváš?

Jedu tam hlavně poznávat nové lidi a pařit. (smích) Není to jen konference, ale taky velká party a showcase nights mnoha labelů. Mám domluvené schůzky s manažery různých labelů a booking agentů. Příští rok chci zorganizovat několik australských tour pro producenty z Evropy. Toto je skvělá příležitost, jak navázat ty správné kontakty. No a v neposlední řadě Amsterdam je skvělé místo na nakupování koláčků a nejrůznějších houbiček, jestli mi rozumíš (smích).


www.myspace.com/muratkilic
www.myspace.com/beefphunk
Murat Kilic set
Video Murat Kilic @ Kink relaunch party!, nevermind, Sydney

Důležitou informací pro clubbery je bezesporu fakt, že ti, co potvrdí účast na Facebooku, mají vstup na party za bezkonkurenčních 100,-Kč. Oficiální afterparty po Beefphunk night proběhne v legendárním pražském afterklubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1)

More info: www.studio54.cz
 
Beefphunk Night představuje všechny vystupující! Nejlepší australský DJ současnosti Mark Dynamix se poprvé představí českému publiku na nové party Beefphunk!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016