PARTYINFO

 

BEEFPHUNK

Datum konání:
30.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Mark Dynamix (aus), Murat Kilic, Schwa, Lucas Hulan, Subgate
Line-up:
22:00 – 01:00 Schwa vs Lucas Hulan in special live set
01:00 – 02:30 Murat Kilic
02:30 – 04:00 Mark Dynamix
04:00 – 06:00 Subgate
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Beefphunk night v čele s australskou star z Ministry of Sound Markem Dynamixem již dnes v pražské Radosti FX!
Již dnes se představí vůbec poprvé v České republice nejlepší australský dj současnosti Mark Dynamix společně s jeho krajanem Muratem Kilicem na premiérové party Beefphunk v pražské Radosti FX. O support se postará majitel labelu Beefrecords dj Schwa, Lucas Hulan a Subgate. Přinášíme vám důležité informace k tomuto eventu, které by vám neměly uniknout!
 
Premiérová party Beefphunk, kterou se také odstartuje oficiální působení nově vzniklé stejnojmenné agentury odstartuje již dnes večer ve 22 hodin v legendárním pražském klubu Radost FX. Všichni návštěvníci se mohou těšit na skvělou atmosféru a exkluzivní sety všech vystupujících v čele s australskou jedničkou Markem Dynamixem, jeho kolegou Muratem Kilicem, polovinou česko-australského projektu djem Schwou, majitelem labelu Nightphunk Lucasem Hulanem a dynamickým Subgatem.



Vstupné na tuto party je 150,- Kč, pro ty z Vás, kteří se přihlásí přes sociální síť Facebook a potvrdí účast na tomto eventu, je vstupné příjemných 100,-Kč.

Line-up Beefphunk night:

22:00 – 01:00 Schwa vs Lucas Hulan in special live set
01:00 – 02:30 Murat Kilic
02:30 – 04:00 Mark Dynamix
04:00 – 06:00 Subgate

Pokud Vás zajímají bližší informace o tomto eventu, navštivte:
www.myspace.com/beefphunk

nebo shlédněte záznam pořadu Frisbee na TV Óčko, kde byl hostem pořadu jeden z vystupujících dj Subgate, a jehož tématem bylo mimo jiné i nadcházející Beefphunk night.



Oficiální afterparty po Beefphunk night proběhne ve vyhlášeném pražském afterklubu Studio 54 (Hybernská 38,Praha 1) Více info o afterparty naleznete na: www.studio54.cz


 
 
Headlineři páteční Beefphunk night v Radosti Fx - Mark Dynamix a Murat Kilic budou hosty středečního pořadu Fresh Fruit na radiu DJ! Murat Kilic: "Přivezu moje nejnovější Mix CD, které budu rozdávat těm nejrozjetějším tanečníkům" Beefphunk Night představuje všechny vystupující! Nejlepší australský DJ současnosti Mark Dynamix se poprvé představí českému publiku na nové party Beefphunk!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016