PARTYINFO

 

GRAND OPENING RETRO MUSIC HALL DISCOTHEQUE

Datum konání:
19.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
Info:
http://www.retropraha.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Grand Opening Retro Music Hall Discotheque
Dovolujeme si vás obeznámit se skutečností, že Retro Music Hall ve Francouzské 4 prošlo přes prázdniny velkou změnou a dne 19.9.2009 v devět hodin večer spouští svoji novou éru. 
 
Celková změna:

Vydali jsme se na novou cestu. Retro již nebude sloužit pouze jednorázovým účelovým akcím jako doposud. Výrazně se změnila skladba a Retro si vytváří svůj nový a mnohem širší hudební a užitkový profil. Od soboty 19. září se tak v Retro Music Hall budou konat pravidelné programy. Změna obsahu však není jedinou změnou. Tou zásadní je přestavba interiéru. Retro už nemá svou temnou, rockovou tvář, ale svěží barvy, kterých už bylo třeba. Retro neslouží totiž jen jako koncertní prostor, ale čím dál také jako více vyhledávaný prostor pro pořádání firemních večírků. Ty letošní zde tedy budou vypadat naprosto odlišně.



Poslední dobou také zesílil zájem ze stran studentů středních škol o využití prostor pro maturitní plesy. Těm se tedy budeme věnovat také a vycházíme v nich studentům finančně opravdu vstříc.

Hlavní devizou je nová kombinace interiéru. Lze naprosto dokonale měnit a odlišit interiér pro pořádání večírků a hudební produkci. První varianta nabízí velmi příjemně prosvětlené prostředí s decentní grafikou na stěnách. Druhá varianta nového Retra se začíná prozrazovat za tmy ostatních světel, kde pod UV osvětlením vylézají ze stěn různé barevné motivy. V jednom okamžiku jste tedy na VIP večírku s příjemným osvětlením a v tom druhém se rázem ocitáte na diskotéce, after párty, nebo na čemkoliv, jak si jen chcete pojmenovat tento opozit.

Dalším krokem k uspokojení všech návštěvníků jsou nově postavené bary. Interiér je pozměněn i nově vybudovanými boxy.

Je třeba také upozornit na skutečnost, že Retro má zcela nové logo! Zasíláme Vám jej v příloze. Spolu s ním jsme zcela změnili i webové stránky – www.retropraha.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016