PARTYINFO

 

PURE

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Armin van Buuren, Blake Jarrell, Rank 1, Michal Poliak
Info:
http://www.pureprague.cz
Popis:
vstup 650/750/890 czk, vip 1500 czk
Line-up:
22:00 Blake Jarrell
00:00 ARMIN VAN BUUREN (4 hrs set / změna času o hodinu zpět)
03:00 Rank 1
05:00 Michal Poliak
06:00 END
 
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k PURE XL Edition s Arminem van Buurenem Rank 1: "Není dobrá a špatná hudba, je jen hudba, která se ti líbí a nelíbí…" Kdo vystoupí s Arminem van Buurenem příští sobotu v Praze? Pořiď si jakoukoliv z Nike Icons a získej vstupenku na PURE XL Edition
Novinky u Armina van Buurena
Pro světovou jedničku, holandského DJe a producenta Armina van Buurena je rok 2009 opravdu významý. Jedna z prvních novinek, kterou asi nepotěšíme jeho fanynky je, že se Armin po desetiletém vztahu se svou přítelkyní Erikou van Thiel oženil. Nádherná svatba proběhla ve čtvrtek 17.9.2009 na městské radnici ve městě Wassenaar, a v pátek 18.9.2009 se jim dostalo požehnání v kostele, který se nachází v jižní provincii Holandska. Jejich vztah trvá celkem deset let a začal během dovolené na řeckém ostrově Kréta. Během posledního turné Erika Armina několikrát doprovázela, načež si při vystoupení v australské Sydney Armin klekl na kolena a tím nejromantičtějším způsobem ji požádal o ruku.
 
Na cestě je také kniha o Arminovi s názvem „One on One“ od publicisty Coena Bloma. Tento spisovatel celý rok následoval Armina na jeho cestách, a mohl tak být svědkem fantastických událostí, které se dějí v životě takovéto DJské superstar. Kniha je zatím k dostání pouze v holandštině, ale je jisté, že brzy bude přeložena také do angličtiny.



Jeho posledním úspěchem jsou hned dvě vítězství v soutěži 12. ročníku Ibiza DJ Awards, které se tentokrát konaly ve slavném klubu Pacha. Armin se umístil na prvním místě hned dve dvou nejdůležitějších kategoriích: Nejlepší Trance a mezinárodní DJ. A jak stojí na jeho officiálních stránkách, Armin mnohokrát děkuje všem svých fanouškům, kteří pro něj hlasovali v této důležité soutěži.
My teď můžeme jen netrpělivě čekat, jak dopadne hlasování časopisu DJ MAG 2009 v kategorii TOP 100 DJ Poll, které právě uzavřelo hlasování.

Vy budete mít jedinečnou možnost vidět tohoto usměvavého a čerstvě ženatého DJe a producenta 24. října na dalším vydání noci PURE, tentokrát v edici XL, která se bude konat v pražské Incheba Areně!

Více na www.pureprague.cz a www.unitedmusic.cz.
 
První vlna vstupenek na Pure – Armin van Buuren vyprodána! Armin van Buuren se vrací v říjnu do Prahy!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videoreport z Pure XL s Arminem van Buurenem od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016