PARTYINFO

 

MAGNETT

Datum konání:
31.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
K.I.F.L.I, Carrasco, Hellectro, Jerry
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Legenda brněnské scény DJ Jerry bude headlinerem pilotního dílu klubovky Magnett v Tousteru
Léto je definitivně za námi, ale začíná nám klubová sezóna. S ní startuje i nový mejdan s názvem Magnett založený ve spolupráci Dj KIFLIho s Hellectro projektem. Útočiště této pravidelné noci poskytne pražský klub Touster. První z mejdanů se rozjede již 31.10. a jak už bude pro tuto akci pravidlem, přinese vždy zajímavé hosty z řad stálic naší taneční scény.
 
Kormidla odrazového mejdanu se chopí legenda brněnské taneční scény Dj Jerry, kterého můžete potkávat na parties od roku 1991. Patří mezi zakladatele Apokalypsy,kde si zahrál po boku téměř všech velkých Djs tohoto světa. Jerryho schopnost bavit publikum z něj dělá velmi oblíbeného DJ nejen na Moravě. Set z jeho rezidentní noci HIFI v brněnském Perpetuum najdete ke stažení zde.

Spolu s hostem support zajistí rezidenti mejdanu: KIFLI – zakladatel řady mejdanů, z nichž nejznámější jsou například Ambience či festival Route 333, který na svém letošním druhém vydání přivítal přes 2500 návštěvníků.

Hellectro projekt – populární dvojice Djs Matthew a Finidi působící nejen na celém území České republiky, ale stále více i v zahraničí. Přijďte zapařit na tento skvělý mejdan do Tousteru s novou tváří. Krom inovace designu má pro vás klub také skvělé ceny na barech a bezkonkurenční vstup pouhých 50Kč. Start je ve 21 hodin na Sokolovské 152 nedaleko metra Palmovka.

www.touster.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016