PARTYINFO

 

THE BEST OF TOUSTER

Datum konání:
17.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Baschgi Schuub (swe), N-kyp, Subgate, Luis Elio, Schwing, Tomik
 
 
Švýcar Baschgi Schuub a brněnský DJ Elio vystoupí na party The best of Touster v sobotu 17.10.!
The best of Touster – to je další z řady parádních večírků v pražském klubu Touster, na který již tuto sobotu 17.10. vystoupí brilantní švýcarský dj Baschgi Schuub a zástupce brněnské scény dj Elio! Na sobotním programu stále více populárního klubu Touster je druhý díl klubovky The best of Touster, jejíž rezidentem je matador české elektronické scény a jeden z prvních djů u nás – N-kyp.
 
Ten si na tento vytříbený mejdan, který bude tentokrát probíhat hned na dvou stagích pozval brilantního švýcarského dje Baschgiho Schuuba, jež v minulosti vystoupil například na věhlasné party Street parade a mimo jiné se často objevuje na lineupech nejprestižnějších parties ve Švýcarsku.

Druhým headlinerem této party bude zástupce brněnské scény – dj Elio ze stáje agentury Mersey. Za svou kariéru vystoupil snad na všech předních akcích a v klubech po celé České republice po boku světově uznávaných umělců.

Třetím hostem party The best of Touster je stále více populární Subgate, který letos vystoupil na většině věhlasných domácích festivalů, mezi které patří například Cosmic Trip, SOL nebo High Jump.

Na druhé stagi Vás budou svými sety bavit dj a producent v jedné osobě Cayman, Tomik a Peet Sanders.

Klubovka oplývající skvělou atmosférou – to je The best of Touster již tuto sobotu 17.10.

Více info: www.touster.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016