PARTYINFO

 

ANALOG

Datum konání:
10.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Rhys Daves (uk), Slepy, N-zym
 
 
Premiérová party Analog s charismatickým Rhysem Daviesem v pražském Tousteru v sobotu 10.10.!
V sobotu 10.10. vás pražský klub Touster, jehož popularita stále více roste, zve na premiéru nové rezidentní noci dje Ryse Daviese – Analog, která bude bezesporu další nespoutanou jízdou v tomto svkělém klubu!
 
Jak jsme již zmínili tuto sobotu bude pražský Touster hostit charismatického anglického dje žijícího v České republice – Ryse Daviese a jeho novou rezidentní party Analog. Tento osobitý umělec má za sebou řadu úspěšných rezidentních nocí v prestižních klubech jako je Mecca nebo Vertigo a je nám velkou ctí, že přijal nabídku rezidentní noci v klubu Touster.



O support se postará v naší metropoli velmi populární dj Slepy, který pravidelně vystupuje na parties po celé České republice a stává se čím dál tím více oblíbeným průvodcem taneční hudby pro domácí clubbery a rezident klubu Touster dj N-zym, jehož sety s neskutečným drivem sklízejí nemalé úspěchy.

Vytříbený mejdan plný skvělé atmosféry a především kvalitní hudby – to je sobotní Analog v pražském Tousteru, na kterém by jste neměli chybět!

Více informací naleznete na: www.touster.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016