PARTYINFO

 

KOVOSHROT

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Pavel Krejdl, Čenda, Piny, guests
 
 
Kovoshrot crew v čele s Pavlem Krejdlem vystoupí již tento pátek 25.9. v pražském Tousteru!
Stále více populární pražský klub Touster vás zve na opravdu nabitý mejdan v podání Kovoshrot crew v čele s legendou českého techna - Pavlem Krejdlem, Čendou aka Detrikem a Pinym!
 

Tento pátek zavítá do pražského klubu Touster, jehož popularita mezi partypeople čim dál tim víc roste, Kovoshrot crew, kterou tvoří legenda domácí elektronické scény Pavel Krejdl společně s věhlasným Čendou aka Detrikem a Pinym, který zde mimo jiné oslaví své kulaté narozeniny.

Na známé rezidentní noci Kovoshrot, kterou se stejnojmenná crew prezentuje po klubech v celé naší vlasti neuvěřitelných deset let mimo této ikony domácího techna vystoupí Čenda aka Detrik, jehož vystoupení jsou vždy pomyslnou třešničkou na dortu této skvělé noci.

V neposlední řadě se můžete těšit na dalšího člena této známé crew Pinyho, který zde vystoupí ve speciálním narozeninovém setu, kterým oslaví velkolepé 30-té narozeniny a věřte, že to bude opravdu velké!

Páteční Kovoshrost s podtitulem Detroit spojený s velkolepou narozeninovou oslavou slibuje opravdu nabitý lineup, na kterém by zapřísáhlí clubbeři neměli chybět!

Více informací naleznete na www.touster.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016