PARTYINFO

 

ZODIAC VIRGO

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Orbith, 2B Project, Mar All, N-Kyp, MD-Phono vs. Code69, Ravic
Info:
http://zodiac-party.cz
future.djs@email.cz
Popis:
start 21:00, vstup 96 czk
 
 
Novou éru pražského klubu Touster odstartuje prestižní party Zodiac Virgo s djem Orbtihem již tento pátek!
Novou éru pražského klubu Touster, který před nedávnem prošel hned několika pozitivními zásadními  změnami oficiálně odstartuje vyhlášená party tohoto klubu, kterou je pravidelná narozeninová noc Zodiac, jež je tentokrát zaměřena na znamení panny.
 
Hlavním hostem pátečního Zodiacu bude špička domácí elektronické scény – dj Orbith, který pravidelně vystupuje na předních festivalech a parties po celé České republice a v zahraničí, kde se objevuje na lineupech vedle takových hvězd, jako jsou Sven Väth, Riche Hawtin, Elektrochemie LK nebo Alter Ego.

Sekundovat mu bude  matador české taneční scény dj N-kyp, který se stejně jako hlavní host večera v minulosti objevil na prestižních parties nejen u nás, ale také v bývalé Jugoslávii, Slovensku nebo Německu, kde vystoupil na světově uznávané Love Parade.

O support se postará zkušený harcovník českých luhů a hájů – Ravic, 2B project, MD-Phono vs. Code69 a talentovaný Mar All.

Speciálním hostem večera bude půvabná a charismatická astroložka a kartářka Mili, která otevře všem zájemcům jejich budoucnost!

Více informací o této stylové party s nabitým lineupem plným kvalitní hudby naleznete na www.touster.cz nebo na www.zodiac-party.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016