PARTYINFO

 

HED KANDI – THE IBIZA EDITION

Datum konání:
03.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Dean Rigg, Dean Oram (percussion), Brian, Shena (vocal), Deeyana (sax)
Info:
http://www.hedkandi.cz
Popis:
vstup 390/490 czk, vip 990 czk
 
 
Hed Kandi tuto sobotu za speciální vstupné 290 Kč v restauraci Sasazu a nápoje se slevou 25%!
Hed Kandi, jedna z nejlegendárnějších tanečních značek na světě, která vznikla v roce 1999 a proslavila se především díky svým ilustrovaným kompilacím, které vycházejí každý měsíc, se opět představí tuto sobotu v pražském klubu Sasazu.
 
V nejlepších klubech po celém světě a toto léto i v klubu Space na Ibize organizuje Hed Kandi unikátní parties, kde rezidentní DJ´s servírují tu nejlepší porci houseové hudby. Hed Kandi s sebou vždy přináší extravagantní produkci, speciální dekorace, živá vystoupení nejrůznějších umělců a jedinečnou atmosféru.



Nejinak tomu bude i tuto sobotu, kdy klub Sasazu otevře pro návštěvníky jíž ve 21:30 a party odstartuje úderem 22. hodiny. Za DJským pultem se představí český rezident DJ Brian a nejmladší zástupce Hed Kandi DJ Dean Rigg. Další lahůdkou bude slavná britská zpěvačka Shena, jejíž hlas můžete znát ze slavného hitparádového hitu „The Weekend“ od Michaela Greye. Doprovodí je saxofonista Andy Sax, a objev slavného popového umělce Jay Kay (Jamiroquai), perkusista Dean Oram. Opět se můžete těšit na originální Hed Kandi taneční vystoupení, které tentokrát budou ve stylu „The Ibiza edition“. Dále očekávejte Hed Kandi dekorace, taneční kompilace a spouty dalších maličkostí.



Konec party je naplánován na 5. hodinu ranní. Sasazu tentokrát nabízí speciální vstupenky za 290 Kč, které budou v prodeji zítra, tedy v pátek do 18:00 pouze v restauraci a slevu 25 % na veškeré nápoje během sobotní noci. Návštěvníkům restaurace doporučujeme zarezervovat si stůl v předstihu.

Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketpro za 390 Kč, na místě pak bude vstupné 490 Kč a VIP za 990 Kč.

Více informací na www.hedkandi.cz a www.sasazu.cz 
 
Hed Kandi představuje umělce, kteří vystoupí příští sobotu v SaSaZu na The Ibiza Edition Hed Kandi - The Ibiza Edition v SaSaZu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016