PARTYINFO

 

HED KANDI – THE IBIZA EDITION

Datum konání:
03.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Dean Rigg, Dean Oram (percussion), Brian, Shena (vocal), Deeyana (sax)
Info:
http://www.hedkandi.cz
Popis:
vstup 390/490 czk, vip 990 czk
 
 
Hed Kandi tuto sobotu za speciální vstupné 290 Kč v restauraci Sasazu a nápoje se slevou 25%!
Hed Kandi představuje umělce, kteří vystoupí příští sobotu v SaSaZu na The Ibiza Edition
Stylová party Hed Kandi, která se bude konat 3. října v klubu Sasazu se blíží. Tato světoznámá značka, která je známá především svými houseovými a nádherně ilustrovanými kompilacemi se tentokrát představí v tématu The Ibiza edition, na které vystoupí čtyři Hed Kandi umělci.
 

Nejmladší Hed Kandi DJ Dean Rigg, který od svých patnácti let, kdy uměl hrát již na několik hudebních nástrojů, chodil pravidelně nahrávat do studia a jako DJ začal hrát ve svých sedmnácti letech. S Djingem na mezinárodní úrovni začal, když ho oslovil label DefJam Records a později Sony/BMG. Tyto labely si všimly jeho umění za DJským pultem a schopnosti roztančit taneční parket v rekordním čase. Později zjistil, že by mohl aplikovat své DJské dovednosti z Hip Hopu v houseové hudbě a vytvořit tak vlastní jedinečný styl. Nezpočet vystoupení na Ibize a Brazílii, turné na středovýchodě, Rusku a Evropě přivedl zájem Hed Kandi aby se později stal jedním z rezidentních DJů. 

Doprovodí ho slavná zpěvačka Shena, jejímž nejznámějším hitem je známá skladba „The Weekend“, která obletěla hudební stanice po celém světě a dlouhou dobu se držela na předních příčkách všech hitparád. „The Weekend“ měla možnost zazpívat i na legendární britské show Top Of The Pops. Po tomto velkém úspěchu byla nominována na cenu Grammy a píseň se stala jednou z melodií slavného amerického seriálu Ugly Betty.

Dále vystoupí sólový perkusista Dean Oram, který miluje živá vystoupení. Dean začal svou kariéru v londýnské Drumtech Academy, kde studoval afro-kubánskou a latinskou kulturu. Později se začal zajímat také o brazilské rytmy, kde brzy vyniknul a dopracoval se až na nynější profesionální úroveň. V roce 2004 si Jay Kay (Jamiroquai) všiml jeho schopností a představil ho svému perkusistovi Solu Akingbolovi. Solo, který byl jedním z nejlepších perkusistů na světě, začal být Deanovi učitelem a díky němu se tak Dean posunul na další úroveň ve svém oboru.

Opět uslyšíte talentovanou zpěvačku, textařku a saxofonistku Deeyanu, kterou jste měli možnost spatřit už na minulém díle Hed Kandi: The World Series Brasil. Se svou profesionální kariérou začala ve svých patnácti letech. Během krátkého času se o ní začala zajímat média a nahrávací společnosti. V současné době často vystupuje na oficiálních Hed Kandi parties a její působení je možno vidět po celém světě, kde vystupuje s Hed Kandi DJs. Nedělá ji problém improvizovat do jakékoliv skladby. Poslední dva roky strávila psaním písní pro své nadcházející album „Living the dream“. Na albu budete moci také najít píseň „Keep pushing on“, která byla produkována americkým producentem Vadou Noblesem. Tento producent napsal a produkovat například píseň známé zpěvačky Rihanny „Pon de replay“.

Českou taneční scénu zastoupí talentovaný DJ Brian, kterému se dostala jedinečná možnost stát se rezidentním DJem Hed Kandi parties pro Českou Republiku. Kromě všech vystupujícíh se můžete těšit na jedinečnou atmosféru, kterou podpoří originální Hed Kandi dekorace, nádherné tanečnice v originálních vystoupeních a dárky pro návštěvníky v podobě oficiálních Hed Kandi kompilací, triček a dalsích maličkostí.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro za 390 Kč, na místě pak bude vstupné 490 Kč a VIP za 990 Kč.
Více informací najdete na www.hedkandi.cz a www.sasazu.com

 
Hed Kandi - The Ibiza Edition v SaSaZu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016