PARTYINFO

 

LADRONKAFEST

Datum konání:
19.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Ladronka - park u usedlosti
Live:
The Tap Tap & Karolína Ruppert, Jonáš Mlejnek
Info:
http://www.ladronkafest.cz
Popis:
start 11:00, vstup zdarma
Line-up:
11:00
Zahájení programu, moderuje Lenny Trčková, Jirka Mádl
a beatboxer Jonáš Mlejnek
Zahájení soutěží „Nezevluj a vyhraj kolo s Evropou 2“ a „Tipuj a vyhraj“
Primavera – taneční vystoupení scénického tance
Florbal
Taekwondo
Sportovní šerm
Erectus Bike

12:00
Koncert první studentské kapely
Judo
Capoeira
Bojové umění WingTsun
Tenis

13:00
Americký fotbal
Rugby
Koncert druhé studentské kapely
YoYo
Vyhlášení fotosoutěže, předání cen
TJ Dukla

14:00
Lacrosse
Frisbee ultimate
Koncert třetí studentské kapely
Freebording
Frisbee freestyle
Módní přehlídka – ZŠ Petřiny

15:00
Primavera – taneční vystoupení scénického tance
Parkour
Kiteboarding
Americký fotbal
Koncert čtvrté studentské kapely

16:00
Erectus Bike
Fantasy Dance
Sportovní šerm
Adrenalin bez bariér
Frisbee ultimate
U rampa
Koncert páté studentské kapely

17:00
Vyhlášení vítěze soutěže kapel, předání cen
Lacrosse
Rugby
Koblížci (koncert vítězné kapely z minulého roku)

18:00
Florbal
Taekwondo
YoYo
Módní přehlídka ZŠ Petřiny
Bojové umění WingTsun

19:00
Vyhlášení soutěže „Nezevluj a vyhraj kolo s Evropou 2“ a „Tipuj a vyhraj“
Judo
Fantasy Dance
Frisbee freestyle
Capoiera
U rampa

20:00
Kiteboarding
breakdance Opatov Bboys
The Tap Tap a Karolína Ruppert (koncert)
 
 
Letošní Ladronkafest již totu sobotu!
O tom, že trávit volný čas zevlováním je hřích, svědčí pestrost programu Ladronkafestu, který letos již po osmé pořádá Městská část Praha 6. Festival nabízí výběr z nejrůznějších sportovních aktivit, které si mohou sami návštěvníci vyzkoušet. Na podiu budou probíhat sportovní exhibice, taneční vystoupení nebo koncerty studentských kapel. Představí se mnoho výtvarných dílen a zážitkových workshopů. Soutěže, hry, relax a také netradiční občerstvení nabízí Ladronkafest po celý sobotní den, který vyvrcholí po osmé hodině koncertem kapely The Tap Tap s Karolínou Ruppert a beatboxerem Jonášem Mlejnkem. Vstup je zdarma. 
 
Program na Ladronkafestu zahájí moderátoři LENNY TRČKOVÁ a JIRKA MÁDL spolu s beatboxerem JONÁŠEM MLEJNKEM již v 11 hodin. Spustí tak nezadržitelnou vlnu podívané, zábavy a zážitků. Návštěvníci si mohou vybírat ze sportovních aktivit, které se postupně představí i na exhibičním podiu. V nabídce je florbal, taekwondo, sportovní šerm, freebording, judo, capoeira, bikes, rugby, frisbee, parkour, kiteboard, lacrosse, bojová umění, yoyo nebo americký fotbal. Na U RAMPĚ předvedou ti nejlepší borci v republice nebezpečné triky na všem, co má kola nebo kolečka. Sportovní exhibice můžete buď obdivovat, nebo si každou z nich sami vyzkoušet. Jednotlivé sportovní oddíly vás rádi zasvětí do svého umění na svých stanovištích. Kromě toho budete jako účastníci sportovního programu pod patronací mistra snowboardcrossu MICHALA NOVOTNÉHO.

Sportovní klání a exhibice budou střídat energická taneční vystoupení skupin Primavera a Fantasy Dance či módní přehlídka kreativních šatů ZŠ Petřiny. Až do 17 hodin nás každou hodinu rozparádí vystoupení jedné skupiny vybrané v rámci soutěže studentských kapel. Soutěž uvádí MICHAL MALÁTNÝ, frontman kapely Chinaski! Pokud jste se do soutěže nestihli přihlásit, můžete začít hned trénovat. Třeba v DJské a beat-boxové dílně spolu s break-beatovou formací Opatov Bboys.

Sekci výtvarnou i s workshopy zaštiťuje režisér JAKUB KOHÁK. I tato část programu je barvitá. Můžete si zkusit malovat na keramiku, papír i jiné materiály, ale také poznat, co znamená zážitková kresba. Neposednější umělci mohou dát průchod svému talentu se skupinou scénického tance nebo si půjčit brusle a vydat se na objížďku parkem. Dobrovolní záchranáři naučí zvídavá dítka první pomoci, zajímavé bude také vyzkoušet si, jak vnímají svět nevidomí lidé. Nebudou chybět ani prezentace neziskových organizací a prodej výrobků z chráněných dílen.

Kdo nelení a zúčastní se soutěže NEZEVLUJ A VYHRAJ KOLO S EVROPOU 2, má velkou šanci odjet z Ladronkafestu na kole! Za účast v jednotlivých aktivitách sbírají návštěvníci body, ten kdo jich nasbírá nejvíc, postupuje do večerního slosování o trackové kolo firmy Author. Festival počítá i s méně aktivními návštěvníky, pro které má nachystanou soutěž TIPUJ A VYHRAJ opět o skvělé ceny. Radost z výhry i z aktivně stráveného dne zhudební před soumrakem kapela THE TAP TAP, s kterou si zazpívá KAROLÍNA RUPPERT. Se svými beaty s nimi bude boxovat BEATBOXER JONÁŠ MLEJNEK.  

Veškeré informace, program, anotace k aktivitám, soutěže, novinky a fotky najdete na naší adrese:
www.ladronkafest.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016