PARTYINFO

 

DJ LOUTKA

Datum konání:
19.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - KC Vltavská
DJs:
Loutka, E-Lite, Squint
Info:
http://www.vltavska.cz
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
 
 
DJ Loutka: "Nejsem línej"
Víkend na Vltavské: usměvavý Loutka a krásná E-lite
Také druhá party, která se uskuteční ve znovuotevřeném KD Vltavská, přivítá matadora české taneční scény. Ta by bez DJe Loutky a jeho neodolatelného úsměvu určitě vypadala jinak. Jak sám říká: Byl jsem téměř u všech důležitých momentů a vývoje české klubové scény. Sobotní večer na Vltavské bude v houseovém rytmu.
 
DJ Loutka jako jeden z mála strávil několik měsíců v předních amsterodamských klubech v letech, kdy Holandsko v elektronické hudbě udávalo světový trend. Starší pamětníci si budou pamatovat legendární party Shake v klubu Roxy, na které Loutka zval nejzvučnější jména té doby.



Na Vltavské to dobře zná ještě z dob, kdy se tomuto prostoru říkalo Belmondo. Ostatně zeptejte se starších clubberů na Loutku a Vltavskou. Zcela jistě se chytnou za hlavu a řeknou: "Ježiši, to byly strašný mejdany... " Ostatně, kdo nezná aspoň Loutkův singl, ten musel být na každé party úplně na mol. Vždyť pecky Second a Third, které vyšly u labelu BeesWax Record, slavní Silicone Soul hráli v anglickém BBC Radio 1 v Essential Mix a druhý jménovaný dokonce zremixovali.

Spolu s Loutkou v sobotu 19. září zahraje talentovaná, sympatická DJka E-Lite, dnes už přední diva za gramofony. Poslední dva roky je o moravské DJce žijící v Praze hodně slyšet především v souvislosti s jejím zahraničním hraní. Zcestovala Itálii, Německo, Španělsko, Francii, Anglii, Francii, ale třeba i Finsko nebo Maroko, Libanon, Dubai a hrála i v daleké Kolumbii. Za svůj největší úspěch považuje vystoupení na Loveparade v roce 2007 a 2008.

S E-lite a Loutkou vystoupí oblíbený houseový DJ Squint. Party začíná ve 22 hodin, vstupné je 190 korun. Více info na www.vltavska.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016