PARTYINFO

 

NEUTRAL - 3RD BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Suki, Bifidus Aktif, Full Contact, Edison, Tomy, Neff, Lx Soud, Matchbox Crew, Trippl-Krippl VJs, VJ Shape
Info:
http://www.myspace.com...
Line-up:
Neutral & Broken Beatzz stage:

21:00 - 21:45 Neutral produkce
21:30 - 22:45 Edison
22:45 - 00:00 Tomy
00:00 - 01:30 Bifidus Aktif
01:30 - 03:00 Suki
03:00 - 04:15 Full Contact
04:15 - 06:00 Edison & přátelé

visualizace Trippl-krippl VJs

Neutral Café :
Neff, Lx Soud a Matchbox Crew & VJ Shape
 
 
Třetí narozeniny plzeňského klubu Neutral již tento pátek
Jsou tomu již tři roky, co se otevřely vrátka zásadního plzeňského klubu, podporujícího alternativní scénu. Neutral si ke svým narozeninám nadělí rozšíření prostor o Neutral Café ve druhém patře a v pátek 18. září 09 ve spolupráci s Broken Beatzz i pořádnou drum & bassovou oslavu (fanoušci rovných beatů si ale také přijdou na své).! Vstup je zdarma!
 


Návštěvou nás poctí DJ stojící za akcemi Let It Roll či Take Control - do Plzně po dlouhé době zavítá člen Tele2beatz sound systému, Suki, s nímž dorazí i hlavní promo manažer zmíněných akcí, DJ Bifidus Aktif (Shadowbox.cz). Těšit se můžete též na domácího Full Contacta (Undergroundcity.cz); bavit vás budou i residenti Edison a Tomy. Hlavní polámaná stage vás čeká v klasických prostorách klubu s dekoracemi a vizuální podívanou, o kterou se postarají jak jinak než Trippl-Krippl VJs. Druhá stage nalezne útočiště v nových prostorách Neutral Cafe za svitu vizualizací VJ Shape a pod hudební taktovkou DJů Neff, LX Sound a Matchbox Crew.

V Neutral klubu jsou k sehnání filtríčky s logem Broken Beatzz a logem klubu. Dále jsou u Edisona k mání placky s logem klubovky. Broken Beatzz nalezneš i na Facebooku zde.

www.myspace.com/brokenbeatzz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016