PARTYINFO

 

BOBYNATION

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Eddie Sender, Martin Gredner, Alexander Kowalski live (de), Johannes Heil - live (de), Valentino Kanzyani (si), Cosmic Gate (de), Ronald van Gelderen (nl), Mr. Sam (fr)
Info:
http://www.bobyevents.cz
Popis:
vstup 390 czk
Line-up:
20.00 Eddie Sender
21.00 Martin Gredner
22.00 Alexander Kowalski live
23.00 Johannes Heil live
00.00 Valentino Kanzyani
01.30 Cosmic Gate
03.00 Ronald van Gelderen
04.30 Mr. Sam
06.00 konec
 
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Bobynation - závěrečné informace Bobynation představuje - Johannes Heil Předprodeje na Bobynation pokračují! Bobynation představuje - Ronald Van Gelderen!
Pět důvodů proč jít na Bobynation
Chystáte se do Brna na akci Bobynation, která se ponese za zvuků nejaktuálnějšího techna? Zde máme pro Vás pět důvodů proč tuto akci navštívit. Akce se koná již za necelé tři týdny. Uvidíme se tam?
 
Prostory: Bobycentrum platí za jedno z nejlepších prostředí u nás. Spousta místa k sezení, velký taneční parket, dvě stage, šatna, WC kde teče jak studená tak i teplá voda, klimatizace, dlouhé bary, balkóny s výhledem na DJe a parket. Ano, toto vše je Bobycentrum.

Lineup: Na první pohled lineup, ve kterém si každý najde to svoje. Techno fanoušci mohou plesat nad live vystoupením Alexandera Kowalskiho a Johannese Heila. Trance fanoušky jistě potěší velmi oblíbené německé duo Cosmic Gate, a nebo třeba démon Ronald van Gelderen.

Bary: Již při první akci Viva Bohéma nejviditelnější změna. Peněženka nepláče při pohledu na nápojový lístek. Vodka za 35,-Kč, voda za 25,-Kč, Red Bull za 55,-Kč. Když k tomu připočteme ještě příjemné barmany, kteří se nechtějí obohatit na Váš účet, je to změna velmi vítaná.

Cena vstupného: Mohlo by se zdát, že cena vstupného je vysoká. Opak je ale pravdou. Na akci kde vystoupí jména jako Alexander Kowalski, Johannes Heil, Cosmic Gate, Vortechtral, Lucca, Space DJz a nebo třeba Ronald van Gelderen je cena 390,-Kč v předprodeji a to včetně poplatku naprosto lidová. Kde jinde uslyšíte tolik jmen za tak nízkou cenu :)

Zvuk: Ozvučit Bobycentrum není problém. Možný problém promotérů bylo investovat do zvuku, který doopravdy dobře nazvučí celý prostor tak, aby byl zvuk čistý a zároveň příjemný. Na Viva Bohéma společnost T Servis dokázala, že toto vše dokáže. Zvuk od této renomované firmy bude i na Bobynation! Těšte se na zážitek ze zvuku :)
 
Bobynation představuje – Alexander Kowalski! Bobynation představuje - Cosmic Gate! Předprodeje na říjnovou Bobynation První informace k Bobynation

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Zhodnocení party Bobynation!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016