PARTYINFO

 

BOBYNATION

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Eddie Sender, Martin Gredner, Alexander Kowalski live (de), Johannes Heil - live (de), Valentino Kanzyani (si), Cosmic Gate (de), Ronald van Gelderen (nl), Mr. Sam (fr)
Info:
http://www.bobyevents.cz
Popis:
vstup 390 czk
Line-up:
20.00 Eddie Sender
21.00 Martin Gredner
22.00 Alexander Kowalski live
23.00 Johannes Heil live
00.00 Valentino Kanzyani
01.30 Cosmic Gate
03.00 Ronald van Gelderen
04.30 Mr. Sam
06.00 konec
 
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Bobynation - závěrečné informace
Již tuto sobotu se chystá v Bobycentru party Bobynation a my máme pro vás závěrečné informace k této party. Jelikož očekáváme na akci cca 2 000 návštěvníků, rozhodli jsme se spojit dvě stage v jednu! Již na Viva Bohéma jsme si ověřili (cca 1 500 návštěvníků), že je škoda tříštit energii a pro akce do 2 000 clubberů zůstaneme na jedné stage v Laser Show Hall! O vystoupení všech zásadních zahraničních DJs a live-actů nepřijdete.
 
Těšit se můžete jak na Valentina Kanzyaniho, tak na Alexandera Kowalskiho, Johannese Heila, Cosmic Gate, Mr. Sama a Ronalda van Gelderena. Celou party rozjedou svými sety Martin Gredner a Eddie Sender.

Vstupenky: stále je možné si je ještě zakoupit a to až do pátečního odpoledne za předprodejní cenu 390,-Kč. Na místě bude stát vstupenka 450,-Kč.

Jak se dostanu ke vstupu: vchody budou rozdělené na dva koridory. Vstup bude přes turnikety, které jsou v hlavním vchodu do Laser show Hall. Jeden koridor bude pro lístek z předprodeje, druhý pro ty, co si chtějí zakoupit lístek na místě. Akreditace budou probíhat ve vestibulu celého komplexu (u pobočky Fortuna). Akreditace a výhry v soutěži se budou vydávat pouze oproti občanskému průkazu.

Zvuk a světla: Laser Show Hall bude zvučit renomovaná společnost T Servis, která má na starosti i světelný park. Laser bude celobarevný.

Klimatizace: bude spuštěna již více jak 5 hodin před začátkem samotné akce. Určitě nehrozí, že by na Vás kapala ze stropu voda.

Zdravotní a hasičská služba: zdravotníci a hasiči budou mít své stanoviště u bočního vstupu vedle hlavní stage (u vchodu do Motokáry Go Kart)

Bezpečnostní služba: na akci se bude pohybovat véce jak 20 vyškolených profesionálů, kteří budou mít na starosti Vaše pohodlí a hlavně bezpečnost. V případě problémů je neváhejte kontaktovat. Budou tam hlavně pro Vás.

Výlep plakátů: v prostoru Bobycentra je přísný zákaz lepení plakátu a rozhazování letáků. Chceme dbát na čistotu a příjemné prostředí, snažte se to prosím dodržet. Pokud ale i přesto budete mít potřebu něco vylepit, počítejte s tím, že uvedený plakát skončí v koši a Vy budete vyveden z prostoru Bobycentra.

Vlastní pití: do Bobycentra je zákaz vnášení jakýkoliv alkoholických i nealkoholických nápojů. Nápoje v Bobycentru budete moci koupit za více než „lidové“ ceny, jak jste se mohli přesvědčit již na akci Viva Bohéma, proto prosím nechejte své nápoje doma. Nebudete s nimi vpuštěni. Do Bobycentra také platí přísný zákaz vnášení zbraní a drog.

Koše a úklidová služba: v prostoru Bobycentra bude prováděn úklid úklidovou službou. Nemusíte se tedy obávat, že by jste se brodili v odpadcích.

Co Vás jistě zajímá konečný lineup a jeho časové rozložení:

20.00 - Eddie Sender
21.00 - Martin Gredner
22.00 - Alexander Kowalski live (Ger)
23.00 - Johannes Heil - live (Ger)
00.00 - Valentino Kanzyani (Si)
01.30 - Cosmic Gate (Ger)
03.00 - Ronald van Gelderen (NL)
04.30 - Mr. Sam (Fr)
06.00 - konec

Nastalá situace nás mrzí, udělat toto rozhodnutí bylo těžké, ale po zvážení všech pro a proti si myslíme, že toto řešení bylo to nejlepší a stojíme si stoprocentně za ním! O nic dalšího, co jste už mohli "okusit" na Viva Bohéma, rozhodně nepřijdete!! Jak je vidět, tak se můžete těšit na velmi přijatelné ceny na barech, nejvyšší high end zvuku a světel od společnosti T Servis a komfortní zázemí Laser Show Hall! Těšíme se na Vás v Bobycentru.
 
Bobynation představuje - Johannes Heil Předprodeje na Bobynation pokračují! Bobynation představuje - Ronald Van Gelderen! Pět důvodů proč jít na Bobynation Bobynation představuje – Alexander Kowalski! Bobynation představuje - Cosmic Gate! Předprodeje na říjnovou Bobynation První informace k Bobynation

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Zhodnocení party Bobynation!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016