PARTYINFO

 

LADIDA & TONYA GRAVES

Datum konání:
12.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - KC Vltavská
DJs:
Live:
Ladida & Tonya Graves
Popis:
start 22:00
 
 
Ladida: "S Tonyou Graves jsme se sčuchly ve Špindlu"
Ladida a Tonya Graves v KC Vltavská
Ladida a Tonya Graves. Naše vůbec první DJka, která pravidelně vystupuje na největších světových party (minulý týden například s Carlem Coxem) a zpěvačka skupiny Monkey Bussines. První taneční party v novém klubu KC Vltavská si nemohla přát lepší obsazení.
 
Skoro každý, kdo někdy v 90. letech zašel na koncert, znal legendární Belmodo. Teď tento prostor v bezprostřední blízkosti stanice metra Vltavská znovu ožívá po kompletní rekonstrukci a svůj prostor zde budou mít i taneční party. A hned první akce přivítá zpěvačku Tonyu Graves z Monkey Bussines a Djku LaDiDu.



LaDiDa patří mezi nejúspěšnější české Djky a pravidelně hraje na party po celém světě. Je také držitelkou titulu DJ roku v anketě časopisu Report a autorkou nespočtu singlů a jednoho alba Lasergirl.

Tonya Graves je dlouholetou členkou skupiny Monkey Bussines a častou nominovanou v nejrůznějších anketách. Spolu s LaDiDou hrají energický mix houseu, jazzových prvků a zejména chytlavých vokálů.

Tonyu Graves s LaDiDou uvidíte živě v KC Vltavská v sobotu 12.. září od 22.00.hod. Dvojici poplní další krásná Djka Evson a Rudoff. Více info na www.vltavska.cz. 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016