PARTYINFO

 

NEW SEASON OPENING PARTY

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Nonplusultra
DJs:
Loutka, Da Moon & Soundjet, Formi
Info:
http://www.soundjet.info...
soundjet@soundjet.info
Popis:
start 22:00, vstup zdarma s klubovou kartou
 
 
New Season Opening Party: Colours
Tak jako školáci musí v září do školy, začíná sezóna i kluberům. Nový podnik v centru Plzně se rozhodl vnést do nočního života více barev, což napovídá i název prvního večírku v nové sezóně. 
 
V pátek 18. září se můžete těšit na všechny barvy rovných beatů, od těch hloubavě temně modrých, přes progresivně žluté až po ty energicky rudé. Servírovat vám je bude dvojice Da Moon & Soundjet a zástupci Roxydust: Loutka a Formi. Ale i vy sami se můžete aktivně zapojit a zvolit si pro tuto noc tu pravou barvu, která nemusí vyjadřovat jen váš hudební vkus, ale třeba náladu nebo životní postoj.

Klub Nonplusultra se nachází v centru západočeské metropole kousek od hlavního vlakového nádraží v suterénu hotelu Astory. Před klubem je tramvajová zastávka Sirkova (linka č. 1 a 2).  Klub je určen pro ty, kteří sami ví co je baví a neřídí se tím co je „in“ pro ostatní. Pro ty co nejsou líní a hledají, máme odměnu! Do konce září je možné získat klubovou kartu, zdarma přímo na akci! S klubovou kartou budete mít vždy vstup zdarma i když se bude platit a zaručeno, že se do klubu dostanete i když bude plno.

www.soundjet.info/colours


Fotky klubu zde.
FaceBook klubu zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016