PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT

Datum konání:
04.09.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Tee Pee
DJs:
BonTrip (Bon Finix & Tripmain), Martin Gredner, Jimmy James, Max Pyro, Phil Albedo
2nd stage - Locomotivos DJs, Marcel de Valerio, Mismatch
Popis:
start 21:00
 
 
Kick da Night se hlásí s novou klubovou sezónou
Přes léto se upřednostňují festivaly a víkendy stravené mimo město. Človek si užívá přírodu, dopřeje si dovolenou, aspoň na chvíli hodí za hlavou každodenní stres a všeobecně žije život trochu jinak než obvykle. V těchto měsících se klubová scéna posouvá do pozadí. S koncem prazdnin začíná znovu rozkvétat a lidé opět zavítají zpět do klubů. Klubová noc Kick da Night se po menší pauze samozřejmně také hlásí o slovo a v zaří Vám naservíruje řadu akcí v Česku a Slovensku.
 
První zařijový víkend můžete vyrazit na Kick da Night do Brna a Kolína. Pateční noc v Brně nabídne našláplý line-up, kde se na jedné stagei potkají představitelé progressive soundu Bon Finix, Tripmain a Martin Gredner. Akce proběhne, jak ve vnitřním prostoru klubu Tee Pee, tak pod širým nebem, kde bude postavena 2.stage. V sobotu se Kick da Night přesouvá do olinského klubu Staré Lázně, kde se bude v nové sezóně pravidelně objevovat v programu. Bon Finix a rezident klubu Mr. Markuz se postarají o hudební zážitek večera.



Dalším již tradičním místem konání klubovky Kick da Night je volenský klub Ministry of Fun. Ve Zvolenu se 12.září bude konat obrovská akce T-Mobile Music City. Tato akce se bude odehrávat na pěti podiích po celém městě a nabídne 24 hodin hudby různých žánrů. Taneční scénu bude reprezentovat Kick da Night v prostoru klubu Ministry of Fun, kde vystoupí DJs Bon Finix, Martin Hloch a sexy DJka Claire.

Na konci měsíce září se na Slovensku odehraje ještě jedna akce Kick da Night. Tentokrát akci uvítá Žilinský klub Miami a nabidne velmi speciálního hosta. Pujde o vůbec první vystoupení královny české taneční scény v Žiline - DJka Lucca. Je nám potěšením mít tu možnost ji představit na Kick da Night dne 26.záři.

Pořadatelská agentura Kick da Night Entertainment přeje všem fanouškům taneční hudby mnoho skvělých zážitku během nové klubové sezóny. Nakopneme to s Vámi !!!


Více informací: 
www.myspace.com/KICKdaNIGHT

Seznam akcí:
04.09.2009 | Klub Tee Pee – Brno CZ
05.09.2009 | Staré Lázně – Kolín CZ
12.09.2009 | Ministry of Fun – Zvolen SK
26.09.2009 | Miami Club – Žilina SK
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016