PARTYINFO

 

BUBBLES VS. PULZAR

Datum konání:
02.10.2009 - pátek
Místo konání:
Olomouc - KD Sidia
DJs:
Ben Sims (Splitmusic.net, uk), Felipe (Titan, at), Michael C & Wolscha feat. Jakub strings on Violin, Ravic, Home vs Scuberman, Jeaniss vs Heaton, Jamal DJs (Nubreed.cz)
Popis:
start 22:00
Line-up:
19:30 - 21:00 Výherce idj.cz Scarpo
21:00 - 22:30 Heaton vs Jeaniss
22:30 - 00:00 Michael C vs Wolscha vs Jakub Strings
00:00 - 01:00 Felipe
01:00 - 03:00 Ben Sims
03:00 - 04:00 Michael Scuberman vs Dj Home
04:00 - 05:00 Ravic
05:00 - 06:00 Jamal Djs
 
 
 
Záverečné informace k Bubbles vs Pulzar s Benem Simsem Felipe: "Vždycky jsem to v Čechách měl hodně rád"
Pulzar vs Bubbles už se blíží mílovými kroky
Do velmi očekávané monstrózní  klubovky v Olomoucké KD Sidia zbývá necelý týden, a proto bychom vám chtěli připomenout poslední možnost zakoupit si lupeny za pouhých 165 Kč. Hlavním předprodejním partnerem této akce je síť www.ticketportal.cz, která disponuje spoustou poboček po celé ČR. Dále mezi předprodejní místa patří síť videopůjčoven Videoprivat – předprodej naleznete na pobočkách v těchto městech: Olomouc, Prostějov, Přerov, Zábřeh na Moravě, Šumperk, Mohelnice, Litovel, Šternberk a Jeseník. Vstupenky zakoupíte i v: shop Ed Hardy, De Puta Madre a Von Dutch v Olomouci, dále e-shopu rave.cz a internetové kavárně Mango v Olomouci.
 
Ceny vstupenek jsou stanoveny na krásných 165 Kč, což je pro akci s takovými jmény, jako Ben Sims, Felipe a celou řadou dalších skvělých djs, na české poměry opravdu velkorysé. Organizační team chce tímto pomoci v rozvoji taneční scény a dát lidem možnost přijít na kvalitní hudbu s výborným djským obsazením za opravdu nízkou cenu. Nízká cena neznamená, že budete o něco ochuzeni na dalších komponentech, právě naopak. Do KD Sidia se vejde něco okolo 2000 lidí, což napovídá, že bude zřejmě plný dům a opět skvělá atmosféra. Na místě bude vstup za 220 Kč. Na stránkách www.bubblesparty.cz můžete sledovat různé soutěže, rozhovory a bližší informace k párty.

V záložce navigace se například dočtete informaci, že s KD Sidia sousedí hotel Sigma, ve kterém se můžete ubytovat se slevou 30%., pokud máte vstupenku na Bubbles vs Pulzar.

Do 22 hodin máme pro všechny ty, kteří se rozhodnou užít si party už od začátku, připravené speciální cenové akce na baru. Například ke dvěma vodkám třetí zdarma, zvýhodněná cena Semtexu s vodkou, atd.. Takže přijďte brzo a můžete začít kalit už od samého začátku. Nikde v Olomouci nebude tou dobou levněji!

Na akci proběhne za setu Michaela C vs Wolscha módní přehlídka od partnerského olomouckého Shopu Ed Hardy, De Puta Madre a Von Dutch, se spoustou krásných modelek a luxusních oblečků. Připravený bude i hairstylingový salón, kde si budete moci nechat udělat stylové účesy zcela zdarma po celou noc.

Na party Bubbles vs Pulzar 2.10. v olomouckém kulturním domě Sidia vystoupí djs: Ben Sims ( Uk, Splitmusic.net), Felipe (At, Titan), Michael C & Wolscha feat. Jakub strings on Violin, Home vs Scuberman, Jeaniss vs Heaton, Ravic a Jamal Djs. Akci otevře výherce naší velké soutěže pro všechny začínající djs na stránce idj.cz.
 
Heaton a Jeaniss v rozhovoru k akci Bubbles vs. Pulzar Začíná nová éra party Bubbles!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z Bena Simse na Bubbles vs Pulzar
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016