PARTYINFO

 

3G

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Eddie Halliwell, Lucca, Christian Fisher, Martin Gredner, Michael, Jerry, Wolscha aka Marc Tongue, Nesquik, Roman Hyde, Ringo, Robiq, Michael K, Lumx, Hond, Manko DJs
Popis:
vstup 350/400 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vyjádření k neúčasti Eddie Halliwella na party 3G
Těžko vyjádřit slovy rozhořčenost, lítost a hlavně bezmoc a neprospané noci, které nám připravila agentura PFA, zastupující Eddie Halliwella. Po desítkách vyměněných mailů s agentem PFA Benem Spierem jsme dnes v časných, ranních hodinách obdrželi textovou zprávu o neuskutečnění vystoupení Eddieho Halliwella! Důvod?
 
Přesto, že smlouva byla podepsána v srpnu a 100% honoráře + agenturní poplatky odesláno ve stejném období, jak nařizuje smlouva, hlavním problémem byl booking letenek z Ostravy do Glasgowa, kdy Ben Spier požadoval mimo smluvní dohodu nadstandartní soukromý tryskáč, jehož cena přesahovala 15x běžnou hodnotu ekonomických letenek, které byly pevně zakotveny ve smlouvě, již řádně podepsaly obě strany.

Mimoto v první fázi jednání pan Spier odsouhlasil ekonomické letenky (Manchester – Ostrava, Vídeň – Glasgow). Let z Vídně byl ale realizován společností Sky Europe, která zkrachovala a museli jsme tedy hledat nové řešení. Přesto, že jsme byli blízko dohodě a ve finálním dění jsme se rozhodli soukromý let zakoupit, vedení PFA odmítlo s tím, že Eddie zkrátka nevystoupí a mají pro jeho vystoupení v Glasgowě (sobota) jiný způsob dopravy. Celou věc konzultujeme s několika experty na mezinárodní právo a jsme připraveni agenturu PFA žalovat. Zrušení vystoupení bylo totiž naprosto bezdůvodné!!!

Nebojíme se označit chování agentury PFA za mafiánské, protože arogance, hloupost, nátlak a sebemenší neochota pochopit svízelnou situaci, do které dostali nejen klub, ale především Vás, natěšené clubbery a média, která nám pomáhala s masivní podporou akce 3G. O pošramocené tváři akce, jejiž věhlas sahá za hranice Česka nemluvě. Jsme také připraveni upozornit všechny, kdo by se pokusili s touhle „agenturou“ spolupracovat varovat před problémy, které mohou vzniknout!

Jak velký paradox se skrývá v názvu agentury PFA - Promoter Friendly Agency (Přátelská agentura pro promotéry), je v naprostém rozporu s realitou. Všechna tahle slova jsou pro Vás, věrné clubbery jistě malou náplastí a my si to plně uvědomujeme. Věřte prosím, že jsme udělali maximum k tomu, aby zde Eddie přijel, 3G proběhla vždy tak, jak má, tedy na jedničku.

Naše principy uvažování jsou neustále zvyšováni standardů a aktraktivity programu, přičemž noc 3G je pomyslným, rodinným stříbrem klubu. Zachovejte nám prosím i nadále věrnost.

Za Fabric
Martin Gredner
 
Eddie Halliwell - profil Christian Fischer na akci 3G ve Fabricu - bio Eddie Halliwell zahraje ve Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z narozenin 3G od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016