PARTYINFO

 

3G

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Eddie Halliwell, Lucca, Christian Fisher, Martin Gredner, Michael, Jerry, Wolscha aka Marc Tongue, Nesquik, Roman Hyde, Ringo, Robiq, Michael K, Lumx, Hond, Manko DJs
Popis:
vstup 350/400 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vyjádření k neúčasti Eddie Halliwella na party 3G Eddie Halliwell - profil Christian Fischer na akci 3G ve Fabricu - bio
Eddie Halliwell zahraje ve Fabricu
Jedna z nejlepších, ne-li nejlepší klubová párty v České Republice vypukne začátkem září. Ti z vás, kteří 3G ještě nenavštívili se možná budou ptát na toto smělé tvrzení. Pojďme se tedy stručně podívat na historii noci 3G.
 
Vznikla v roce 2004, oslavíme tedy 5 let tohoto rodinného stříbra Fabricu! Hned v roce 2004 byla laťka kvality nasazena zatraceně vysoko, přijel mistr techniky, slovinský Umek! Další techno star v roce 2005 byl švédský Joel Mull, v roce 2006 přijalo pozvání hvězdné duo Kosheen v dj setu, rok 2007 a 2008 patřil trance superstars Menno de Jong a Andy Moor.



Tentokráte laťka rozhodně nepůjde dolů, protože Fabric navštíví jeden z nejžádanějších a nejpopulárnějších dj´s na světe, britský Eddie Halliwell! A tím samozřejmě výčet skvělých jmen nekončí, protože ve Fabricu po 6 letech zahraje německý producent Christian Fisher, spoluautor megahitu Body Dance s djane Luccou, která bude na 3G přítomna!

Tak to bychom měli hvězdný trojlístek dj´s, ale další hosté na 3G rozhodně nejsou dj´s žádnými nováčky a mnohokráte patří mezi headlinery významných parties. Těšit se tedy můžete na dlouholetého rezidenta klubu a noci Evolution, dje a speakera pořadu House Factory Martina Grednera, se svou bohatou produkcí a barevným trance setem se po delší době ve Fabricu představí Michael C, dále rezident klubu Mecca a noci Rehab -dj Nesquik pobaví na main stage svým dynamickým progressive, stejně jako stále populárnější Wolscha, jeden z tahounů párty Bubbles. Main stage uzavře svým techtrance setem dj Lumix . Kromě těchto stále populárnějších a kvalitních fresh tváří se představí tradiční jistoty v podobě Romana Hydea, Jerryho a dalších rezidentů klubu dj´s Ringa a Robiqua. Zapomenout nesmíme ani na třetí Young Tallent, kde v hlavním čase vystoupí dj Michael K a doprovodí jej trio Manko dj´s a také vítěz hlasování na stránkách vosaagency.com.

3G - to není jen armáda skvělých jmen a bavičů, to je také prvotřídní audio-vizuální technika. K vidění bude opět efektní LED panel, inteligentní, světelné hlavy a mini LED panely a posílená laser show plus originální 3G dekorace. Zapomenout ale nesmíme představit masivní 25 kw sound fy Adamson, rozhodně nejsilnější, zvukový equipment v českém klubu! K dispozici bude tradičně zahrádka klubu s párty stanem a dostatečně zásobovaným barem. pro osvěžení a novou energii budou připraveny ovocné bary, pro osvěžení smyslů Fabric go-go dancers a dárky ke vstupu pro prvních 300 příchozích!

Cena vstupenek bude totožná s Narozeninovou párty, tzn. 350 czk v předprodeji a 400 czk na místě. Další a podrobnější informace hledejte na webu www.fabric.cz, facebooku klubu Fabric a spřátelených serverech.

Těšíme se na Vás!
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z narozenin 3G od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016