PARTYINFO

 

3G

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Eddie Halliwell, Lucca, Christian Fisher, Martin Gredner, Michael, Jerry, Wolscha aka Marc Tongue, Nesquik, Roman Hyde, Ringo, Robiq, Michael K, Lumx, Hond, Manko DJs
Popis:
vstup 350/400 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vyjádření k neúčasti Eddie Halliwella na party 3G
Eddie Halliwell - profil
Přinášíme vám profil headlinera ostravské klubovky 3G, která se uskuteční již tento pátek 11. září v klubu Fabric. Na akci se dále představí Lucca, Martin Gredner, Christian Fisher, Jerry a řada dalších. Set Eddie Halliwella z jeho show Fire it Up stahujte zde
 
Eddie Halliwell je nepochybně legendou, hrdinou a obrovsky populárním djem, kterého mnozí doslova uctívají” - DJ Mag 

Je nyní Halliwell tím nejzajímavějším djem na Zemi? Možná ano!’ - M8 Magazine 

Eddie patří mezi djskými legendami k těm největším. Takže... potlesk pro Rockyho klubové scény.’ - Mixmag

 ‘Jsou takoví, co pouští desky a pak jsou tady djové, kteří Vás doslova odrovnají. Eddie Halliwell patří mezi ty druhé. Bez ohledu na to, zda hraje v malém klubu či na velkém festivalu, při každém z jeho setů se cítíte, jako by tohle byla party, po které nastane konec světa.’ – Mixmag



Kdykoliv se některý ze špičkových djů postaví za pult, je to pokaždé o tom samém. Ještě před prvním trackem, či dokonce dříve než si dotyčný zapojí sluchátka, se nálada v sále změní – lidé upírají oči kupředu, staví se na špičky, se stoupajícím tepem se zrychluje dech a všude kolem se šíří nedočkavý šum. Jakmile se však objeví Eddie, jen těžko můžeme mluvit o nějakém šumu. Dav propukne v nadšený jásot, který nabírá na síle až do okamžiku, kdy se odněkud ozve skandování - “EDDIE! EDDIE! EDDIE!”. V tu chvíli si i ten, který doposud neměl tu čest, musí uvědomit, že se jedná o něco mimořádného, že má možnost zažít někoho výjimečného. Tím “někým” je Eddie Halliwell, zázračný talent, šampión taneční scény, jeden z největších djských objevů poslední doby.

Byl to přímo raketový vzestup. Eddie není celosvětově oslavován jen na tanečním parketu, také hudební tisk jej pasoval mezi klíčové postavy taneční hudby – v časopisu DJ Mag obdržel letos 19. příčku v anketě “DJ Mag Top 100 DJ´s Poll” a umístil se tak již počtvrté za sebou mezi nejlepší dvacítkou. Časopisem Mixmag byl dvakrát zvolen djem roku, což se doposud nikomu nepodařilo.  

Eddieho musíte vidět naživo v klubu, abyste pochopili, jak se všechno mohlo odehrát tak rychle. Když si odmyslíte vše ostatní, smyslem djingu je uvést taneční parket do varu. A je pouze málo těch, kteří disponují tak výbušným talentem jako má Eddie. Jakmile se postaví za mixpult, je k nezastavení a jeho rychlé a pohotové ruce doslova hýří aktivitou. S muzikou si neustále hraje prostřednictvím bleskových cutů, mnohovrstevných efektů a drzých skrečů takovým způsobem, že nevěříte vlastním očím ani uším. Když Eddie začne sázet tracky napříč hudebním spektrem – od tranceu, přes techno, až po house a electro – využije každý beat, synťák, hajtku, mlasknutí či zavrzání jen a jen k tomu, aby nechal  jednotlivé zvuky vyniknout a zapůsobit na lidi, co jsou na parketu. V rachotu dunící muziky pak Eddie prožívá každý zlom a zvrat a souzní tak s davem, který doslova přinutí k tanci.

Prostřednictvím rozhlasové show na stanici BBC Radio ONE se Eddiemu v rozmezí let 2003 až 2008 podařilo oslovit miliony britských domácností. Nejinak tomu bylo také co se týče sedmi zásadních mixů, jež má na svědomí.  

Jeho kolegové jej označují také za jednoho z čelných inovátorů, jde-li o posouvání stávajících hranic prostřednictvím nových technologií. Jak trefně poznamenal Paul Van Dyk, nástup těchto technologií zcela změnil představu o tom, co lze od těch nejlepších djů očekávat: “Tyhle stroje, co teďka mlaďoši používají... například Eddie Halliwell - to co dělá s těma Pioneerama, to je ku*va šílenství! Myslím, že neváhal ani chvilku; prostě do toho šel a tu mašinu využil do mrtě.” Eddieho vždy podporoval také Tiesto, který jej v nedávném rozhovoru pro časopis DJ Magazine označil za “legendu”. 

Firma Pioneer, která patří mezi lídry na trhu s djskou technikou, přizvala Eddieho ke spolupráci při vývoji mixpultu “DJM-909” (první mixpult vyvinutých přímo pro digitální skrečování), jakož i při jeho následné celosvětové veřejné prezentaci. I nadále Eddie zůstává členem vybrané skupiny progresivních djů, kteří spolupracují s vývojářským týmem Pioneeru.  

Rok 2009 byl zatím pro Eddieho dalším v řadě úspěšných. Namátkou lze jmenovat opětovnou rezidenturu v klubu Cream na Ibize, spuštění zbrusu nového djského konceptu “ED-IT” a mnohé další. Nejčerstvější novinky o Eddiem můžete čerpat ze stránek portálu: www.eddiehalliwell.com
 
Christian Fischer na akci 3G ve Fabricu - bio Eddie Halliwell zahraje ve Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z narozenin 3G od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016