PARTYINFO

 

3G

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Eddie Halliwell, Lucca, Christian Fisher, Martin Gredner, Michael, Jerry, Wolscha aka Marc Tongue, Nesquik, Roman Hyde, Ringo, Robiq, Michael K, Lumx, Hond, Manko DJs
Popis:
vstup 350/400 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vyjádření k neúčasti Eddie Halliwella na party 3G Eddie Halliwell - profil
Christian Fischer na akci 3G ve Fabricu - bio
 
 
Začátek kariéry tohoto Dje a producenta z Lipska začal v roce 1996. Jeho debutová deska má název Xaja. Začal produkovat s Christianem Hesselem pod jménem Cam2 a společně vydávali v roce 1996 na labelu Statik Entertaiment spíše minimal a v té době bylo hodně riskantní investovat peníze do tohoto stylu. Všechny tracky se dočkali výborného úspěchu a velkolepých recenzí. V té době Christian Fischer nezapomněl i na hraní jako Dja jeho talent se hodně rychle projevil brzy prorazil do všech klubů od Lipska až po Frankfurt, Norimberg nebo Hannover a zanedlouho přesvědčil celé Německo a začal spolupracovat společně s Carlem Coxem, Rushem, Chrisem Liebingem a Marcem Bailym. V roce 2002 se vydal na tour po Finsku a Brazílii. V zemi vedle Amazonky získal Christian hodně divoký úspěch že se musel do nějakých měst vrátit dvakrát a někdy i třikrát. Rok 2004 je rokem kdy se Christian stává uznávaný po celém světě protože jeho bezchybné mixování na novém systému Final Scratch ocenilo spoustu lidí. Jeho schopnosti předvedl v Anglii, Bulharsku, Maďarsku, Turecku a v Kosovu. V blízké budoucnosti bude hrát také letních festivalech v Kazani a Istanbulu.



Jeho Dj jméno stoupá také díky jeho producentským schopnostem kdy vydává více a více desek na svém labelu Statik Entertaiment. Jeho vydání jedenácté desky na svém labelu přineslo drastické změny protože se ho všimnul i Asam Shama (Vanguard), Sven Dedek nebo Rino Cerone a oni byli unešení z této desky. Všichni ví že je potřeba postavit dům, zasadit strom a založit si nové dítě? Tak Christian přichází s jeho vlastním dítětem Definition Records mezi tím na jeho labelu vydává takové jména jako jsou Ade Fenton, Justin Berkovi, David Squillace, Thomas Rantanen, Arkus P nebo Thomas P Heckmann.

Po vydání výborného Global Control Ep od Christian Fischera někdo může obdivovat šestnácté vydání kdy Fischer a Hartmut Kiss přinášejí publiku další delikátní věc začátkem roku 2004. Od tohoto roku přivívají v Definition Records další zajímavé jména jako jsou Hertz, Brian Sanhaji a Lucca. V této době Christian tvrdě pracuje ve studiu na tracku Luccy- Fast Life a produkuje další skvělé tracky s producentem jako je Dj Murphy a oni chystají vydání nějakých věcí v blízké budoucnosti, ale také pracuje externě pro label Toneman. Christian si během jeho kariéry zaručil že jeho jméno je známka výborné kvality a rozpoznání výborného materiálu které přenáší do svých setů.
 
Eddie Halliwell zahraje ve Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z narozenin 3G od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016