PARTYINFO

 

LENNY FONTANA

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Lenny Fontana, Loutka, Chris Cags
 
 
Lenny Fontana míří do SaSaZu
11. září přivítá pražský klub SaSaZu jednoho z nejvýraznějších amerických producentů současnosti – DJe Lennyho Fontanu. Do podvědomí fanoušků se zapsal spolu se svým projektem Powerhouse roztančeným hitem „What You Need“, který se stal jedničkou hitparád po celém světě. V České republice vystoupí poprvé.
 
Autor nespočtu tanečních hitů a skvělý party DJ – to jsou důvody, proč patří Lenny Fontana mezi nejoblíbenější americké umělce. Přestože se narodil v New Yorku a většinu své kariéry strávil v USA, dokázal se úspěšně prosadit i v Evropě. A to dokonce na Ibize, kde nyní tráví každou letní sezonu.

Svou Djskou dráhu začal Fontana již v 80. letech, kdy se postupně prosadil v newyorkských klubech Garage a Better Days. Na mezinárodní scéně prorazil nejprve jako producent a to právě hitem „What You Need“. Ten se okamžitě vyšvihl do popředí hitparád po celém světě a dnes patří do „zlatého fondu“ house music. Fontana se stal okamžitě jedním z nejrespektovanějších houseových skladatelů a jeho dalších skladeb jako „Chocolate Sensation“ nebo „The Way“ se prodaly po celém světě statisíce kopií. V současnosti sklízí Fontana úspěchy se svou zatím poslední skladbou „Wait 4 U“, kterou jistě představí i v pražském SaSaZu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016