PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS LEE DAGGER

Datum konání:
30.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger aka Bimbo Jones (Pacha London, nominace „Best world remixer na Miami Winter Music Conference 2009, uk), Martin Frank, Carl Lope, Fcuk & Looky (arrogant house), Live křest nového singlu okouzlující nové vokalistky Meccamixu Petry Infinity „Understand Me“
2nd stage - Fcuk & Looky (arrogant house)
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro, pozvánky a guest list do půlnoci!, decorations: obří nafukovací Meccamix dekorace, Meccamix projekce & konfetovače, performance: Ibiza Diva Dancers!
Line-up:
22:00 – 22:30 OTEVŘENÍ
22:30 – 23:30 Fcuk
23:30 – 00:30 Martin Frank
00:30 – 00:45 Looky & křest skupiny Infinity, vokalistka Petra Infinity
00:45 – 02:00 Looky
02:00 – 04:30 Lee Dagger
04:30 – ??:?? Carl Lope

Second “arrogant house” stage:

00:00 – 00:04 Fcuk, Looky & Carl Lope
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Line up na dnešní Meccamix s Lee Daggerem!
Páteční Meccamix s Lee Daggerem pokřtí nový singl skupiny Infinity!
Skupina Infinity právě vydává nový single „Understand Me“, který pokřtí na pátečním Meccamixu její protagonisté David a Petra, jenž je zároveň rezidentní zpěvačkou Meccamixu. Společně s nimi pokřtí singl zároveň i hlavní host Meccamixu - Lee Dagger. Singl obsahuje 2 verze Understand Me (radio a extended) a jako bonus Infinity cover verzi skladby No Limit. Současně s novým singlem skupina Infinity ve spolupráci s Danceradiem a za podpory společnosti K-Audio vyhlašuje soutěž o nejlepší remix „Understand Me“. Vítěze čeká hodnotný dárek, release na dalším singlu skupiny Infinity a rotace remixu ve vysílání Danceradia. Více informací se dozvíte na webu. Zde jsou bližší informace k pátečnímu Meccamixu.
 


Letošní vyhlašování Dance Music Awards katapultovalo Meccamix do pozice 2. nejlepší party v ČR! Jak tomu již na Meccamixu bývá zvykem, zhruba jednou za půl roku nás navštíví nejoblíbenější zahraniční DJ Meccamixu, který byl letos na Miami Winter Music Conferrence nominován v kategorii “nejlepší světový remixér” - Lee Dagger aka Bimbo Jones (UK)! Leeho fantastický set jste mohli slyšet letos v létě na Mácháči, minulý víkend v Telči, české Lípě a teď konečně zpátky v Praze! V současnosti má Lee na kontě další remixy pro Lady Gaga, které premiérově zahraje v Mecce, již šestý oficiální remix pro Pink,  dále remixy The Killers, Keri Hilson & Kanye West, Shena, Tinchy, Stryder, Little Boots, Pixie Lott, Kid Cudi či The Ting Tings. Lee je jedním z nejvytíženějších britských DJs, producentů a remixérů současnosti.

Leeho styl charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky, electro, ale i známých vokálových skladeb. Sečteno a podtrženo - neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až do rána! Na Meccamixu proběhne také křest nového singlu skupiny Infinity „Understand Me“. Nebudou chybět ani rezidenti Meccamixu - strůjce stylu “arrogant house” DJ Looky, DJ Fcuk, nový přírůstek Meccamixu DJ Martin Frank a mladý talent DJ Carl Lope. Ibiza Diva tanečnice v úchvatných se nezastaví ani na okamžik, obří nafukovací Meccamix dekorace, stříbrné konfetovače, které se na Vás posypou celou noc. Meccamix show můžete nově spatřit nejen v klubu Mecca, ale také ve více než 30ti českých klubech. To vše je Meccamix! 
 
Páteční Meccamix s Lee Daggerem - soutěž o VIP a dva balíky cen za 3.000,-!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016