PARTYINFO

 

VICTORY

Datum konání:
17.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Neo, El Jay (sax), Toni Glide, Thomas Coastline, Lucas Age
Popis:
start 23:00, vstup 190 czk, vip 490 czk
 
 
Anketa k zítřejší akci Victory v Mecce Exkluzivní premiéra nového singlu DJe Nea se zpěvačkou Sugarbabes!
DJ Neo v tříhodinovém setu na Victory tuto sobotu v Mecce!
Zpestřením dalšího pokračování rezidentní noci DJe Neo v pražském klubu Mecca bude druhá Trancessive stage s djs Thomas Coastline a Lucas Age, kterou vám přináší největší české taneční radio Danceradio! Hlavní stage opět rozpálí DJ Neo se saxofonistou a zpěvákem El Jayem, které podpoří Toni Glide (ex Dj Champagne).
 
17.10. přichází další díl VICTORY! nejúspěšnějšího českého DJ v zahraničí – Dje Nea. Po veleúspěšném singlu Better Life s houseovou megastar Jocelyn Brown, ke kterému byl mimo jiné natočen vůbec nejdražší český taneční videoklip, boduje Neo s peckou Groove with You u prestižního sublabelu Ministry of Sound nejen na kompilacích Hed Kandi – Disco heaven a Hed Kandi – America, ale i jako samostatný singl Hed Kandi.



Jako jediný z celé plejády obsazených producentských superstar se také na kompilaci Hed Kandi – Disco heaven objevuje hned dvakrát a strká tak do kapsy např. Seamuse Hajiho, Grant Nelsona či Freemasons.



Nea doprovodí zpěvem a hrou na saxofon El Jay, velký talent nejen na poli taneční scény. Společně s Neem již několikrát s velkým úspěchem zcestoval různé kouty Čech, Moravy i Slovenska. Jako vždy uzavře výčet vystupujících na hlavním patře Dj Champagne, který však již vystoupí pod novým producentským jménem Toni Glide. Koncem roku 2009 vychází v zahraničí krátce po sobě jeho první dva singly.

Tato pravidelná klubová je tentokrát speciálně posílena o progressive/trance stage „TRANCESSIVE“ zaštítěnou největším českým tanečním radiem Danceradio a naservírují vám zde porci světové i vlastní aktuální muziky djs Thomas Coastline a Lucas Age. Thomasovi vyšel v roce 2008 pod značkou REDUX první český uplift trance vinyl. Singlu se dostalo podpory mimo jiné od Armina van Buurena v 382. vydání pořadu A State of Trance, singl hrál např i dj Tiesto. Jeho druhý singl Tears získal podporu mnoha producentů, zejména Ferryho Corstena v pořadu Countdown. Dvakrát absolvoval turné po Rusku (Moskva, Ufa, Gagarin a další), vystoupil po boku např. Paul van Dyka, Marca V a dalších. Druhý ze jmenovaných djs Lucas Age má odehráno přes 100 celovečerních vystoupení v největším klubu ve střední Evropě.

Party začíná v 23:00. Vstup 190,-Kč (490,- Kč VIP) . Klub Mecca, U Průhonu 3, Praha 7.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016