PARTYINFO

 

MECCAMIX OPENING PARTY & HANZ 30TH BIRTHDAY PRESENTS LISA LOUD

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lisa Loud (jedna z nejznámějších světových DJek, televizní moderátorka MTV, Rapture, producentka), Carl Lope & Martin Frank
2nd stage - Fcuk & Looky (arrogant house)
Live:
vokalistka Petra Infinity a jazzový zpěvák Stepan Paris Albert živě do housového setu!
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro, pozvánky a guest list do půlnoci!, decorations: obří nafukovací Meccamix dekorace, Meccamix projekce & konfetovače, performance: Ibiza Diva Dancers!
Line-up:
23.00 – 00.00 Fcuk
00.00 – 01.00 Looky
01.00 – 02.00 Martin Frank & vokalistka Petra Infinity
02.00 – 02.10 zpěvák Stepan Paris Albert
02.10 – 04.00 Lisa Loud
04.00 – 05.00 Carl Lope
05.00 - ??.?? Flyplender
 
 
Meccamix opening party s Lisou Loud již dnes večer - známe line up! Na zítřejší Meccamix opening party se představí výjimečný pěvecký talent - Stepan Paris Albert!
Otevíračka Meccamixu tento pátek – kdo je to Lisa Loud?
Na prvním Meccamixu nové sezóny vystoupí jedna z nejslavnějších DJek světa – Lisa Loud! Můžete ji slyšet v těch nejznámějších klubech světa, stejně tak jako na módních přehlídkách věhlasných světových návrhářů. Lisa je nejen světoznámou DJkou, televizní moderátorkou (MTV), ale také remixérkou, hudební producentkou s neuvěřitelnou životní dráhou, kterou započala již před 22 lety v roce 1987!
 


Lisa bývá označována jako «první dáma světové taneční scény» a toto přirovnání není nijak nadnesené. V první řadě je tomu tak díky její neuvěřitelně dlouhé kariéře delší než 22 let, což je nejdéle ze všech světových Djek. Pro mnohé známé Djky se stala Lisa životní inspirací, Djkou, která spojuje ojedinělý house-electro-minimalový zvuk, s nímž je schopna dobývat undergoundové londýnské party, nejznámější kluby světa, stejně tak jako na módní přehlídky věhlasných světových návrhářů.

Lisina hvězda začala zářit paradoxně ve chvíli, kdy jí její nejlepší kamarád Paul Oakenfold přesvědčil, aby si zkusila zahrát, a pak jí byl rádcem i oporou v začátcích. Zatímco v devadesátých letech se Lisa stala partně nejznámější Djkou v Británii, na přelomu století stále častěji vyměňovala domácí půdu za mezinárodní kolbiště.



Od roku 2000 se stala pravidelnou součástí světových superklubů, jmenujme například kluby Home v Sydney, La Belle v Šanghaji, Zouk v Singapúru, XIII v Moskvě, Stern Radio v Berlíně, Kremlin v Astedamu, Flort v Budapešti, mnoho super luxusních klubů v Dubaji, Istanbulu, Turecku, Egyptě a samozřejmě pravidelné hraní v nejznámějších klubech na Ibize jako Space, Pacha, Es Paradis, El Divino či rezidentura na legendární party Manumission.

O Lise Loud se třeba takto vyjádřily britské Sunday Times :"Lisa se stala něčím jako bristkou Djskou velvyslankyní pro východní Evropu a Rusko." A je to přesně tak. V Rusku je Lisa jako doma, procestovala ho celé a historek typu, že jela šest hodin s šíleným řidičem starou volhou zasněženou okreskou do města na vystoupení, protože nefungovalo letecké spojení, tak takových historek má na rozdávání..



V těchto krátkých rozhovorech se vám Lisa Loud představí sama a zbývá dodat, že nejlépe uděláte, když se o jejím dravém charismatickém stylu hraní přijdete osobně přesvědčit tento pátek na Meccamix do Meccy..

Video: Ministry of Sound a Lisa Loud v Mecce




 
Páteční Meccamix s Lisou Loud – soutěž o 10 vstupenek, CD a lístky do Village Cinemas! Na Meccamix opening party tento pátek vystoupí Lisa Loud!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016