PARTYINFO

 

MECCAMIX OPENING PARTY & HANZ 30TH BIRTHDAY PRESENTS LISA LOUD

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lisa Loud (jedna z nejznámějších světových DJek, televizní moderátorka MTV, Rapture, producentka), Carl Lope & Martin Frank
2nd stage - Fcuk & Looky (arrogant house)
Live:
vokalistka Petra Infinity a jazzový zpěvák Stepan Paris Albert živě do housového setu!
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro, pozvánky a guest list do půlnoci!, decorations: obří nafukovací Meccamix dekorace, Meccamix projekce & konfetovače, performance: Ibiza Diva Dancers!
Line-up:
23.00 – 00.00 Fcuk
00.00 – 01.00 Looky
01.00 – 02.00 Martin Frank & vokalistka Petra Infinity
02.00 – 02.10 zpěvák Stepan Paris Albert
02.10 – 04.00 Lisa Loud
04.00 – 05.00 Carl Lope
05.00 - ??.?? Flyplender
 
 
Meccamix opening party s Lisou Loud již dnes večer - známe line up! Na zítřejší Meccamix opening party se představí výjimečný pěvecký talent - Stepan Paris Albert! Otevíračka Meccamixu tento pátek – kdo je to Lisa Loud? Páteční Meccamix s Lisou Loud – soutěž o 10 vstupenek, CD a lístky do Village Cinemas!
Na Meccamix opening party tento pátek vystoupí Lisa Loud!
Po prázdninách se vrací nejstarší klubová noc Meccy a 2. nejlepší party v ČR podle letošního vyhlašování Dance Music Awards – Meccamix! Na prvním Meccamixu nové sezóny oslaví své 30 narozeniny autor myšlenky, která měsíc co měsíc již 5 let přináší to nejlepší (nejen) z londýnského klubového života - Honza Novotný. Pro tuto opravdu zvláštní příležitost jsme pozvali jednu z nejslavnějších DJek světa – Lisu Loud!
 


Lisu
můžete slyšet v těch nejznámějších klubech světa, stejně tak jako na módních přehlídkách věhlasných světových návrhářů. Lisa je nejen světoznámou DJkou, televizní moderátorkou (MTV, Rapture), ale také remixérkou Fatboye Slima, hudební producentkou (debut „Miles For Sound“) a DJka s neuvěřitelnou životní dráhou, kterou započala již před 22 lety v roce 1987! Nebudou chybět ani další atributy Meccamixu – Petra Infinity, nová rezidentní zpěvačka Meccamixu. Petra je nezastavitelná dračice a showmanka, ve které se její taneční temperament a fakt, že je profesionální tanečnicí, jen těžko zapře. Její dráždivá vystoupení a odvážné choreografie dávají naplno vyniknout jejímu nezaměnitelnému sex appeal. Premiérově se představí také jazzový talent, zpěvák Stepan Paris Albert. Dále vystoupí strůjce stylu “arrogant house” DJ Looky, fešák DJ Fcuk, nová krev Meccamixu – DJ Martin Frank, mladý talent DJ Carl Lope a úplně poprvé se na Meccamixu představí také DJ Flyplender. Ibiza Diva tanečnice v úchvatných se nezastaví ani na okamžik, obří nafukovací Meccamix dekorace, stříbrné konfetovače, které se na Vás posypou celou noc. Meccamix show můžete nově spatřit nejen v klubu Mecca, ale také ve více než 30ti českých klubech. To vše je Meccamix!



VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ DO PŮLNOCI – DOPORUČUJEME PŘIJÍT S DOSTATEČNÝM PŘEDSTIHEM!
VSTUP: 290 Kč & VIP : 990 Kč / ZAČÁTEK 22:00 / PŘEDPRODEJ 250 Kč: www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016