PARTYINFO

 

MECCA 11TH. ANNIVERSARY

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Kurd Maverick, Lafayette, Macio, Braun, Airto, Squin
Popis:
start 22:00
Line-up:
Anniversary stage:
22:00 – 01:30 – Dj Lafayette
01:30 – 03:30 – KURD MAVERICK
03:30 – 06:00 – Macio (do 05:00 feat. El-Jay / live vocal & sax)

Mecca Oldschool stage:
22:00 – 04:00 - Braun & Airto & Squint all night long
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Časový Line Up dněšních 11. narozenin klubu Mecca Jedenácté narozeniny klubu Mecca - představujeme ostatní vystupující
Kurd Maverick vystoupí poprvé v ČR!
V pátek, 11.9.2009 vystoupí poprvé v České Republice, jeden z nejvyhledávanějších remixérů a producentů současnosti – Kurd Maverick. Autor jednoho z momentálně nejhranějších tracků v podobě předělávky Blue Monday od New Order. Kurd Maverick bude hlavní hvězdou oslavy již jedenáctých narozenin legendárního holešovického klubu Mecca.
 


Už od raných let bylo jasné, že Kurd Maverick je hudebním talentem. Během rozšiřování svých hudebních obzorů, v době svého mládí, procestoval se svou skupinou celou Evropu, než konečně v klubu v Düsseldorfu objevil elektronickou hudbu. Velice rychle ho uchvátil djing. Jeho první debut se odehrál v klubech Tribehouse a NOH CLUB. V roce 2001 se Kurd vrhnul také na svou vlastní produkci. Primárně dělal na re-editech a remixech všeobecně známých osobností, jeho produkce byla podporovaná nemalým číslem hudebních nadšenců. Jeho talent pro produkci vlastních skladeb byl rozpoznán hned v počátcích a obrovský zájem o jeho remix všem dobře známé skladby “Pump Up The Jam” od skupiny Technotronic, který doslova oblétl celý svět, jej ihned po svém vydání poslal mezi všeobecně známé a uznávané producenty. Kurdův druhý singl “The Rub” dosáhl stejného úspěchu, a tak jen upevnil jeho pozici.



Díky jeho talentu a kreativitě se Kurdova oblíbenost jen zvyšovala a tak se z něj stává velmi vyhledávaný remixér a mezinárodně žádaný Dj. Remixoval tak například skladby hvězd jako je Robbie Williams, Bob Sinclar, Basement Jaxx, Erick Morillo, Herbert Grönemeyer, Rosenstolz, a Paul Johnson. V roce 2006 spolupracoval s Eddiem Thonieckem na skladbě “Love Sensation.”Ta dosáhla první pozice na German Dance Charts a dosáhla také na vrchol v žebříčku prodeje po celém světě. “Love Sensation” definitivně katapultovala Kurd Mavericka mezi přední světové producenty. Jeho reputace nadále rostla se skladbami jako “Let’s Work” nebo “Strings Of Tortuga”, které byly vydány u CR2 records v Británii nebo také Vendetta, Rise a Kontor v celosvětovém měřítku.

V tomto roce, tedy v roce 2009, slaví Kurd Maverick asi vůbec největší úspěch. Jeho remix “Blue Monday” od legandárních New Order téměř zbořil mezinárodní žebříčky prodejnosti snad všude, kde to jen šlo. Kurd Maverick exceloval jako Dj ve všech koutech světa. Od Londýna, Paříže, přes Barcelonu a Moskvu, až po Sao Paulo, Bogotu a Sydney. Kurdovy mixy umí být funky, “dirty”, s postupně nastupující basovou linkou a s groovy ohromujícími beaty. To všechno společně tvoří jeho jedinečný, energický a velice populární styl. Tím že si právě tento unikátní styl zachovává jak při své produkci, tak i při své práci Dje, si Kurd právoplatně vydobyl popularitu a oblíbenost, která neustále roste a posunuje ho dál k úspěchu. Je to až zarážející, ale jeho vystoupení bude vůbec premiérové v České Republice. Tohoto vzácného hosta doplní rezidenti klubu Mecca - Dj Lafayette a Dj Macio a spolu s nimi i skvělý saxofonista, vokalista a showman v jedné osobě – El-Jay. Zajímavá bude určitě druhá stage, která bude mapovat historii klubu Mecca po hudební stránce. Můžeme se tak těšit na Mecca oldschool stage v režii opravdových pionýru djingu u nás. Těmi budou Dj Braun, Dj Airto a Dj Squin.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016