PARTYINFO

 

MECCA 11TH. ANNIVERSARY

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Kurd Maverick, Lafayette, Macio, Braun, Airto, Squin
Popis:
start 22:00
Line-up:
Anniversary stage:
22:00 – 01:30 – Dj Lafayette
01:30 – 03:30 – KURD MAVERICK
03:30 – 06:00 – Macio (do 05:00 feat. El-Jay / live vocal & sax)

Mecca Oldschool stage:
22:00 – 04:00 - Braun & Airto & Squint all night long
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Časový Line Up dněšních 11. narozenin klubu Mecca
Jedenácté narozeniny klubu Mecca - představujeme ostatní vystupující
Již tento pátek slaví club Mecca jedenácté narozeniny. Není tajemstvím, že hlavním hostem bude skvělý Kurd Maverick, který je momentálně jedním z nejvyhledávanějších remixérů a nejůspěšnějších producentů. Pojďme si představit ostatní účinkující a také speciální narozeninovou Mecca Oldschool stage, která bude mapovat celou historii tohoto legendárního holešovického klubu.
 
O hlavní hvězdě páteční oslavy jedenáctých narozenin klubu Mecca jsme vám už psali, (zde) rozhovor s ním si také můžete přečíst (zde). Nyní je čas si něco říct o ostatních gratulantech a je třeba uznat, že line up je velmi zajímavý. Mecca Oldschool stage vás navíc vezme na hudební výlet, kdy budete moct znocu proplout celou historií tohoto klubu.



DJ LAFAYETTE

Mezi Lafayettovi zlomové úspěchy patří jeho rezidentní párty s názvem Opera House. Interiér klubu Mecca se každou Operu změní v barokní sál, plný operních dekorací a performance. Spojením zdánlivě neslučitelných hudebních celků jako je opera a house party, vzniká jedinečná atmosféra, která je vždy podpořená vystoupením Dj Lafayetta a zahraničního hosta. O Lafayettových kvalitách svědčí i to že jako jediny český DJ vystupoval na světoznámých parties Defected in the house a Ministry Of Sound. Zahrál si po boku hvězd jako Tiesto, Eric Prydz, Roger Sanchez, David Morales, Martin Solveig, Milk & Sugar, JayDee, Copyright, Angel Morales nebo Shik Stylko . Lafayette je mistrem euforické nálady s výjimečným citem pro hudební výběr. Každý jeho set vyniká nezaměnitelnou energickou atmosférou.

DJ MACIO

Na jeho rezidentní noci SoundCream v klubu Mecca se mimo zahraničních hostů již představila téměř celá domácí špička mnohdy v exkluzivních houseových setech, jako tomu bylo v případě hiphopového Oriona, breakbeatového Dje Czecha nebo příští týden Djky Katchy spolu s Mc Jacobem. SoundCream je mimo jiné výjimečný i tím, že na své druhé stagei dává každý měsíc šanci talentům, které vždy vybírá Myclick aka. Dj Face na základě setů, které mu posíláte. Macio se objevuje na akcích ve většině českých klubů a měl možnost zahrát si i na Slovensku, nebo v Itálii. Jeho sound se pohybuje na hranici deep, groovy, pumpin, progressive, tech housu s prvky nu disca okořeněného špetkou electra.

EL-JAY

Pokud o někom můžeme říct, že přivede publikum pod stageí do varu, je to rozhodně skvělý saxofonista a vokalista se skvělým hlasem El-Jay. Na brněnské Jamu vystudoval hru na klarinet a saxofon. Na show, kterou vám tenhle mladý sympaťák předvede jen tak nezapomenete. Jeho čistý a nezaměnitelný hlas si na svou novou desku vybral i přední český producent Dj Neo, který s El Jayem spolupracoval na třech skladbách svého aktuálního alba Victory. El-Jay si každé své vystoupení užívá na plno a svou energii stoprocentně předává i publiku na party.

MECCA OLDSCHOOL STAGE

DJ BRAUN

Bez nadsázky jeden z těch djů, o kterých se hovoří jako o legendárních, se na startovní pozici postavil již v roce 1992 a nedlouho poté se již řadí k české špičce spolu s Loutkou nebo Bidlem. Na jeho rezidentní noc Braunies právě u nás v Mecce se dodnes vzpomíná jako na nekompromisní jízdu a skvělou party. Braun se objevil na všech zásadních tuzemských festivalech a také několikrát vycestoval za hranice, například do Karibiku, Švédska, Itálie, Polska atd. Vyjmenovávat hvězdy, se kterými si zahrál snad ani nemá smysl. Braun byl jednoznačnou volbou pro Mecca Oldschool stage.

DJ AIRTO

Airto je také jedním z nejdéle působících djs u nás. V Mecce jste ho mohli slyšet jako rezidenta jedné z prvních pravidelných party vůbec – Saladas. Sjezdil již celou naši vlast, i sousední země s perfektními ohlasy prakticky odevšad, kde si zahrál. Není divu - jeho hodně pozitivní a našláplé sety učarují svou neuvěřitelnou živelností, rozmanitostí a precizní technikou. I Airto se objevil takřka na všech domácích festivalech a rozhodně je právoplatným členem narozeninové Mecca Oldschool Stage.

DJ SQUINT

Spíše než dj se do podvědomí dostal spíše coby promotér, ale samozřejmě ani on touze míchat pro lidi skvělou muziku neunikl. Jako zakladatel agentury Groovy Brigade stál společně s Jardou Krampolem u zrodu prvních tanečních party v Mecce. Jeho noc Tick-Tack, která se dožila necelých tří let, byla v době svého fungování považována za pilíř taneční zábavy v hlavním městě.  Ani Squint nechyběl na žádném větším mejdanu po boku Loutky, Lumiera, Brauna a celé téhle skvělé partičky, o jeho zařazení do line upu Mecca Oldschool stage tedy nebylo potřeba vést žádné zbytečné diskuze.
 
Kurd Maverick vystoupí poprvé v ČR!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016