PARTYINFO

 

ELEMENTS OF SOUND VOL. 2

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Hany Bany
DJs:
Friky, AKA, Flux, David Novacek
Popis:
start 21:00, vstup 120/200 czk
 
 
Druhé pokračování Elements Of Sound v Óčko Music Clubu
Klubová noc s názvem Elements of Sound je spojením nejlepších českých scratch DJs jakými jsou DJ Friky (radio DJ – Ranní škrábání), DJ AKA (radio DJ – Music deluxe) a DJ Flux (2x vicemistr ITF – scratch). Toto residentní trio vám přináší druhé pokračování originální hudební noci. Můžete se těšit na různé a často oddělované hudební styly (Hip Hop, Electro, House, RNB, Disco, Oldies) spojené v jeden unikátní celovečerní hudební zážitek.
 
Exkluzivní host tohoto večera DJ Dave Nováček (House Mafia -foxyrádio.cz) Za mix pult se tento nadaný DJ postavil už ve svých patnácti letech. Uplynuly jen dva roky a svou první vinylovou desku pokládal na gramofon ve studiu radia Evropa 2, v pořadu Dance Extravaganza. V létě roku 2008 se stal residentem nového radia, které má název Foxy. Na Foxy radiu v listopadu 2008 zakládá svůj pořad, který má název House Mafia. V něm lidem dává a na živo ze studia mixuje horké novinky z Progressive House music, které vycházejí od těch nejlepších DJs a producentů na světě. (www.FoxyRadio.cz) Mezi jeho favorite DJs a producenty patří David Tort,Cedric Gervais, Marco V a jeho kolega a kamarád Michael Burian, se kterým už odehrál několik parties.

Celá tato akce je obohacena extravagantní sexy dance show v podání nejkrásnějších tanečnic z nejvyhlášenějších klubů po celé Evropě jako například Titos - Palma de Mallorca, Riu palace, Pacha - Ischgl Rakousko, Bay Pass - Ženeva, Pepilla - Italie, Sasarri – Sardinie Cann - FRANCIE. Tento unikátní večer je obohacen o jedinečnou laser show a staví tak tuto noc do pozice světového konceptu hudebních produkcí..
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016