PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, guests
Popis:
start 22:00
 
 
Koktejly s viagrou a jízda limuzínou Hummer H200
V pátek 18.9. 2009 startuje v klubu Radost FX v rámci party „Plastique“ barmanská Absinth show, která propluje ještě dalšími čtyřmi kluby! Můžete se těšit na výborné míchané koktejly připravené pouze z různých druhů absinthů a lahodných džusů, na pány čekají i speciální koktejly s viagrou a dvě sexy víly, které zajistí soutěž večera o jízdu a drink v luxusní limuzíně Hummer H200. V každém klubu se bude losovat 10 lidí, kteří se ještě ten večer projedou limuzínou a uvnitř si dají další výborný koktejl, který jim namíchají profesionální barmani z Absinth shopu.
 
Kde nás najdete:

18.9. Radost FX (Plastique)
19.9. Retro Music Hall Discoteque (Grand Openning Party)
25.9. SaSaZu (Sex Appeal)
26.9. Óčko Music Club (Faithfull Night)
3.10. Občanská Plovárna



V sobotu 19.9. bude putovní Ansinth bar šlehat plameny na velké „Grand openning party“ v nově přestavěném Retro Music Hall Discoteque. Ochutnat můžete například Absinth 35, který, jak je již z názvu patrné, obsahuje neuvěřitelných 35 mg tujonu na litr! V klubu „SaSaZu“ 25.9. budeme doprovázet celoevropské turné a pětileté výročí party „Sex appeal“, takže stud nechte doma a vyražte zjistit afrodiziakální účinky proslulého Absinthu právě sem! I další den v sobotu 26.9. narazíte na našeho 12 metrového mazlíčka od firmy Simix US Motors s plným absinth barem přímo před „Óčko Music Clubem“, kde na Vás opět budou čekat dvě zmíněné víly krásně oblečené od nové módní značky „Koralline“ a rozjetá barmanská dvojka! Poslední zastávkou budou krásné prostory „Občanské Plovárny“ 3.10., takže pokud už nebudete moct bez Absinthu žít, přijďte se zásobit, zima bude dlouhá!

V některých klubech budete mít i možnost spatřit živou bylinu pelyňku, ze které se Absinth vyrábí. Můžete tak zkusit vypěstovat vlastní pelyněk a vyrobit vlastní absinthový lektvar. K tomu Vám více prozradí zástupci firmy „Growelectric

Máte se tedy rozhodně na co těšit!!!
Další info na: www.absint.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016