PARTYINFO

 

LOLLYPOP

Datum konání:
11.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Gen Dilini, Fun
Popis:
start 22:00, vstup kluci do 23:00 zdarma
 
 
Gen Dilini: "Mám rád sexy sound"
Lollypop @ Radost FX
Lollypop je zpět! Dobrá zpráva pro všechny milovníky tohoto legendárního večera. Po kratší prázdninové pauze je Lollypop zpátky a to ve velkém stylu a s několika zásadními změnami. Novým residentem akce se vedle dje Viléma stal dj Gen Dilini. Tento mladý muž má ke klubu Radost FX výjimečný vztah již více, než 10 let a hudebně je přesně tím, koho jsme na Lollypopu po odchodu dje Lumiera potřebovali.
 
Vztah Gena Diliniho k taneční hudbě byl výrazně ovlivněn již během osmdesátých a devadesátých let díky interpretům jako Kraftwerk, Depeche Mode, C&C Music Factory, Michael Jackson nebo Jean Michael Jarre. S klubovou scénou se seznámil během života a studia v Mexico City, kde se v roce 1994 rovněž prvně objevil za gramofony v klubu Fizz.



Legendární Radost FX navštívil Gen poprvé coby host 17. června 1995 a okamžitě si k ní vytvořil hluboký vztah. Jeho sen vystoupit v Radosti coby DJ se splnil v roce 1998 na párty DISCO 2000 - TOP CZECH DJs. O rok později odjíždí jako jeden z prvních českých DJs na Red Bull Music Academy do Berlína a v témže roce vydává svou první vinylovou desku na labelu DJ World Plus. Gen rovněž zakládá booking agenturu PhatHouseFactory , díky které se v ČR poprvé objevila prestižní jména, jako např. Mark Wilkinson (Ministry Of Sound), Ian Carey (Defected Records), Kats Imai (Twisted Records America) a řada dalších.

V roce 2000 se zúčastňuje soutěže o remix skladby Lucky Boy z legendárního filmu SAMOTÁŘI a Genův vítězný track vychází společně s dvanácti ostatními na oficiálním soundtracku k filmu, vydaném labelem Warner Music ČR. Poté následují pod křídly stejného vydavatelství releasy Genových remixů pro Tata Bojs, Pavla Vítka a vlastní track „My Sweet Baby“. V roce 2001 získává Gen rezidenci v klubu Radost FX na noci PHAT FX a na vlnách rádia KISS FM Publikum pravidelně prezentuje nové house desky v pořadu JET-SET.

V roce 2004 začal Gen spolupracovat se skupinou Laura a její tygři, výsledkem čehož byly remixy skladeb Toulám se městem a Sedum dní, vydané na albu Vyškrábu ti oči. Vrcholem této spolupráce bylo společné vystoupení DJe a live kapely na dvacátém výročí skupiny Laura a její tygři v Lucerna Music Baru. V témže roce namixoval Gen Dilini oficiální kompilaci pro londýnský label AfroArt Records s názvem This Is AfroArt, která byla v ČR distribouvána v nákladu 20.000 kusů, jako součást časopisu Ultramix.

V roce 2007 se Gen vrací do Radosti FX nejen jako hostující DJ, ale především v roli grafika. Vznikají tak řady flyerů se kterými Radost FX slaví prvenství v celorepublikových soutěžích a v roce 2008 i nové oficiální webové stránky klubu. Během let 2007-09 se Gen objevil v Radosti FX na řadě párties, mezi které patřily např. Subliminal Night, Remember House, Family FX, Dance 2 Dance nebo právě Lollypop.

Další důležitá se týká především kreativního postu Lollypopu. Po několikaleté spolupráci s Josefem Čechotou, která skončila v minulém roce jsme navázali kontakt s dalším nadějným návrhářem Jakubem Chovancem. Jeho práce si můžete prohlédnout na www.jacoobhi.com. Jakub vlil do Lollypopu spoustu nové energie a elánu a tak se máme v jeho podání tešit na celou řadu velmi zajímavých věcí.
Samozřejmostí bude na pátečním Lollypopu i vystoupení nezapomenutelné Lady Crystal, která je ikonou Lollypopu již od jeho prvních krůčků.

Rozhodně nezmeškejte. Lollypop is BACK ! Již tento pátek v klubu Radost FX!!!

www.radostfx.cz
www.jacoobhi.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016