PARTYINFO

 

ANIMAL EXISTENCE 2009

Datum konání:
04.09.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň 2-Božkov - Vyhlídka
DJs:
Touchwood, Lookshot, Wlado, Irlbec, X, Draco, Neuf, Bombash, Kumšt, Jigger, Ing
Live:
The Opponent Bros., Yugoshka, Takita Taka
Popis:
start 19:00, vstup zdarma, 2x stage, bar, videoprojekce, infostan od Svobody zvířat, fireshow: Estela de Fuego
 
 
Animal Existence 2009 open air
Po 3 letech mlčení propukne na vyhlídce “Na Horizontu“ nad Plzní-Božkovem/Koterovem multižánrový free open-air happening "Animal Existence" pořádaný na podporu iniciativy organizace Svoboda zvířat! Pod vedením The Opponent Bros. se na dvou ozvučených scénách rozezní hudební produkce v pátek 4.9.2009 od 19:00 do 06:00 hodin sobotního rána.
 
Na té hlavní, "svoboda zvířat" stage, se představí pionýr české d'n'b scény - DJ a producent TOUCHWOOD, nová "Live PA" podoba samotných organizátorů - elektronických mstitelů THE OPPONENT BROS., šestičlenná perkusní formace TAKITA TAKA doplněná o speciální fireshow z dílny ESTELA DE FUEGO, DJ WLADO z drum'n'bass sound systemu TBX Crew, za booking UndergroundCity d'n'b chuligán DJ LOOKSHOT a spravný houser DJ IRLBEC, a v neposlední řadě promotér a bývalý rezident plzeňského DVD klubu DJ X v unikátním techno setu. Celá stage bude doplněna o zajímavou videoprojekci.

Tu druhou "chill-out" stage rozvlní svým undergroundovým pojetím plzeňský hip hopový mixmaster DRACO, exotické experimentální extempore namastí živě známý performer YUGOSHKA, alternative hip hop hardcore vám naservíruje DJ NEUF, uvolňující reggae-dub rytmy nadhodí DJ KUMŠT a DJ BOMBASH, za čilautové alter-ego se promění DJ J'N'G alias JIGGER a jako bonus vás do dubstepových vod ponoří DJ ING.

Pro občerstvení a nasycení bude k dispozici bar s točeným pivem a dalšími specialitami. Nebude chybět ani spousta informací a letáků o akcích a činnostech Svobody zvířat ve speciálně postaveném infostanu...Letošní koncepce ANIMAL EXISTENCE se zaměří více na propagaci jednotlivých kampaní také formou ojedinělé výstavy.

Takže, zastavte se zase po čase pro jednou v každodenním stereotypním shonu, opusťte vaše šedivé betonové příbytky,pojízdné plechové rakve a stísněné továrny. Vydejte se s námi opět na výlet zpátky k přírodě, zpátky k raveu! Všichni lidé svobodné mysli jsou zváni!

Akce se koná za každého počasí - přístřeší zajištěno! Vstup ZDARMA!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016