PARTYINFO

 

AFTERPARTY - DJ ENRICO B*DAY

Datum konání:
31.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Béda, Faith, Marty Fish
Popis:
start 05:00
 
 
Oficiální Beefphunk afterparty se speciálními zahraničními hosty tuto sobotu ve Studiu 54!
Studio 54 vás zve na oficiální Beefphunk afterparty se speciálními zahraničními hosty od protinožců, Enricem, Bédou, Faithem a Marty Fishem, která proběhne již tuto sobotu 31.10.! Ať už budete trávit váš páteční večer kdekoliv v naší metropoli například na premiérové party Beefphunk v Radosti Fx a již teď tušíte, že si budete chtít váš večerní mejdan prodloužit, věřte, že jednička mezi českými afterkluby vás rozhodně nezklame.
 
Na sobotním programu legendárního Studia 54 je připravena oficiální Beefphunk afterparty, na které ve speciálním setu vystoupí zahraniční hosté světového formátu, jejichž jména Vám v tuto chvíli nebudeme prozrazovat, ale můžete si být jisti, že jejich vystoupení bude opravdu stát za to.

Mimo nich se za mixážní pult postaví všem clubberům velmi dobře známý Enrico, zástupce severočeské scény Béda, Marty Fish a energický Faith. Těšit se můžete na skvělou atmosféru, strhující sety vystupujících nabité energií a pozitivní náladou, které Vás zaručeně dostanou a nebudete chtít aby tato afterparty jen tak skončila.

Afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy Vás rozehřeje dj L´Sada, ale pokud se dostanete do prostor klubu o nějakou tu chvilku dříve, můžete se naladit na nadcházející afterparty v naší non-stop kavárně s hernou.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016