PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
25.10.2009 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Veekay, Marshall, P-jay & Mark Evil
Popis:
start 05:00
 
 
Studio 54 láká na nedělní afterparty 25.10. s Ronnym, Veekayem, Marshallem a Smokem!
Jednička mezi českými afterkluby láká clubbery na další z řady pravidelných víkendových afterparties s Ronnym, Veekayem, Marshallem a Smokem, která proběhne již tuto neděli 25.10.! I v neděli 25.10. se můžete parádně bavit v renomovaném pražském afterklubu Studio 54, na jehož programu je další parádní afterparty, na které můžete protancovat vaše střevíce až do odpoledních hodin.
 
Za mixážním pultem se tentokrát vystřídá velmi populární a skvělý dj Ronny, energický Veekay, Marshall a celou afterparty pak svým setem uzavře vždy pozitivně naladěný Smoke. Tato sestava Vám připraví opravdu pestrou hudební kolekci tracků doslova nabitými skvělou atmosférou, která Vás pohltí.



Od 4 hodin se o nastartování celé afterparty postará stále více populární dvojice P-jay & Mark Evil, kteří si v poslední době získávají nemalou přízeň publika. Pokud Vám nebude stačit řádná porce skvělé hudby, můžete si i po skončení afterparty prodloužit váš rozjetý mejdan v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016