PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Peet, Richie, Paco, Miguel
Popis:
start 05:00
 
 
Oficiální Operahouse afterparty s Peetem, Richiem, Pacem a Miquelem v sobotu 24.10. ve Studiu 54!
Studio 54 vás zve na oficiální Operahouse afterparty s předními rezidenty tohoto renomovaného pražského afterklubu již tuto sobotu 24.10., která Vás zaručeně nezklame! Chystáte se tento pátek za zábavou v naší metropoli a bude vaším pátečním cílem například prestižní party v pražské Mecce, kterou je Operahouse? Ať už budete trávit váš páteční večer v jakémkoliv klubu v našem hlavním městě, Studio 54 si pro vás připravil oficiální afterparty po již zmiňovaném mejdanu oplývajícím výtečnou a neopakovatelnou atmosférou.
 


Na sobotní afterparty se představí polovina djské dvojice Tommy Rogers & Peet - dj Peet. Nejnovější producentský počin tohoto dua Get in The Flow se umisťuje na předních příčkách rádiových hitparád nejen u nás, ale také ve Velké Británii. Mimo Peeta se můžete těšit na populárního Richieho, energického baviče Paca a Miquela, kteří se zaručeně postarají o to, aby jste se parádně bavili za doprovodu těch nejlepších skladeb, které Vám současní světoví producenti nabízí!

Sobotní afterparty startuje ve 4 hodiny, kdy Vás patřičně rozehřeje dj L´Sada, ale pokud dorazíte do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání na další z řady skvělých afterparties při popíjení vašeho oblíbeného drinku, který Vám namíchají v naší non-stop kavárně s hernou naši barmani.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016