PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
22.10.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk, Marshall, P-Jay
Popis:
start 04:00
 
 
Pravidelná čtvrteční afterparty 22.10. s Petem Walkem a Marshallem ve Studiu 54!
Přední rezidenti jedničky mezi českými afterkluby Pete Walk a Marshall vystoupí již tento čtvrtek na pravidelné afterparty ve Studiu 54! Pokud vyrážíte za nočním životem v našem velkoměstě i tuto středu, měli by jste už určitě vědět, že váš středeční mejdan nemusí skončit zavřením vašeho oblíbeného klubu.
 
Pro ty z Vás, kteří si čas od času svou večerní jízdu o nějakou tu hodinu protáhnou, je připravena pravidelná čtvrteční afterparty v renomovaném pražském afterklubu - Studiu 54. Čtvrtečním ránem a dopolednem Vás tentokrát provedou matador pražské housové scény - Pete Walk a jeho kolega z producentského projektu Proud M - Marshall. Jako obvykle se můžete opět těšit na energické tracky plné vokálů a chytlavých melodií, za jejichž doprovodu se budete opravdu skvěle bavit.



Afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy Vás rozehřeje svým setem dj P-Jay, ale pokud dorazíte do prostor klubu o nějakou tu chvíli dříve, můžete se  na ní skvěle naladit v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají drink dle vašeho přání.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016